Gevşemeyin dik durun sağlam durun.

Okunma: 691
Sultangazi 25 Haziran 2016 19:15
A
a

Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları Vefa Sahuru programı düzenledi. Sahur Programına Ak Parti İstanbul 2.Bölge milletvekili Haydar Ali Yıldız, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan,AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, Ak Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Ensar Topçu,Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun,Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen,Belediye Meclis Üyeleri,İlçe Başkan yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ak Parti Sultangazi Gençlik kolları Vefa Sahuru programında konuşan Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Haydar Ali Yıldız yaptığı konuşmasın da sahur programına katılan gençler gözyaşlarına hâkim olamadı.
 
2.Bölge Milletvekili Haydar Ali Yıldız’ın duygu dolu bir o kadarda güçlü mesajlar içeren konuşması; “Saygıdeğer Başkan Yardımcım, AK Parti Gençlik Kolları, İl Başkan Yardımcısı, Sultangazi İlçe Başkanı, Sayın Belediye Başkanım, kıymetli hanımefendiler, beyefendiler sevgili gençler sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Allah'ın rahmeti bereketi mağfireti üzerinize olsun. Geceniz mübarek olsun inşallah. Hoş geldiniz Şeref verdiniz.
 
 Önemli günlerden geçiyoruz. Gençler hep birlikte önemli günlerin şahitleriyiz. Öyle bir zamandayız ki sıkı durun, gevşemeyin, dik durun. Hep birlikte büyük ve yeni Türkiye'yi inşa edelim. Güçlü Türkiye'ye gençlerle beraber, Başkanlık sistemine bu gençlerle beraber, yeni anayasayı hep beraber hep birlikte yapalım. Yeni Türkiye'yi hep birlikte kuralım diyorum.
Gevşemeyin dik durun sağlam durun.

Bir ülke düşünün ki. Bir savcısı Şehit edilmeden önce abdestini alır namazını kılıyor ve o şekilde şehit oluyor. Bu ülkeyi rahat bırakmazlar. Sizi rahat bırakmazlar. Sağlam durun kardeşlerim.
 Bir Şehit babası Allah verdi Allah aldı diyorsa, bu şekilde mütevekkil davranıyorsa babalarımız, sizi rahat bırakmazlar gençler. Değerli başkanım bizi rahat bırakmazlar bu topraklarda. Ve o Şehidin 9 yaşındaki evladı Muhammed babasının tabutu başında vakur bir şekilde duruyorsa ve bu ülkenin geleceğinden umutlu oluyorsa, bilin ki bizi rahat bırakmazlar gençler.
O şehit savcının evinde, yeni yetişen hafızlara taş çıkartırcasına, bu ülkenin Cumhurbaşkanı Kuranı Kerim ve Aşrı Şerifler okuyacak ve bu ülkeyi rahat bırakacaklar öyle mi gençler. Sizi rahat bırakmayacaklar bizi rahat bırakmayacak lar gevşemeyin sağlam durun ve dik durun diyorum sizlere.

 Dünyanın dört bir tarafında inanç ve medeniyetimiz tekrar battığı yerden sancağının çıkacağı yerden İstanbul’da bulunuyorsanız, Ey AK Parti Gençliği Gençlik sağlam duracaksınız, dik duracaksınız büyük Türkiye, onurlu Türkiye, bu duruşunuza gebe olacak gençler.
Dik duracaksınız sağlam duracaksınız kirli ittifaklar peşi sıra deşifre oluyor. Üzerinize paralel örgütleri, PKK örgütlerini salacaklar.Her gün başka hainliklerle yüz göz olacağız. Çeşitli hainliklere şahit olacağız. Dik duracağız, sağlam duracağız, bilin ki bizi rahat bırakmayacaklar.

 Eğer medeniyet haritanızın bir köşesinde Gazze bulunuyorsa ve Gazze'de çocuklar ağlarken, biz burada ağlıyorsak, Arakan'da kardeşlerimiz inim inim inlerken ve biz burada gözyaşı döküyor ve dünyanın dört bir yanında şehitlerimize gıyabi namazı kılabiliyorsak, gevşemeyin diyorum sizlere.

 Eğer Gazze’de ki anneler çocuklarına Recep Tayyip ismi veriyorsa, Emine ismini veriyorsa ve Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Sultangazi'de Kasımpaşa'da karşılandığı gibi mitingler yapıyorsa, bu ülkenin gençlerini rahat bırakmayacaklar, sizi rahat bırakmayacaklar, dik durun sağlam durum ve gevşemeyin.

İnancından dolayı dünyanın dört bir yanında saldırılara maruz kalıyorsa ve sizler bu ülkede her gün şehit cenazeleri ile uyanıyorsanız, bilin ki bizi rahat bırakmayacak. Ve bilin ki daha fazla saldırılara maruz kalacağız.
 Çünkü ifade ettiğim gibi kirli ittifaklar teker teker dökülüyor. Yükselen bir medeniyet var, yükselen bir millet var, yükselen bir devlet var, büyük Türkiye var, güçlü Türkiye var, sizler varsınız, gençlik var yeni Türkiye sizleri bekliyor, gevşemeyin sağlam durun dik durun kardeşlerim.

Kardeşlerim, Recep Tayyip Erdoğan'a selam olsun diyen gence, bugün Sultangazi’nin gençleri İftar sofrasında bereketiyle aleykümselam diyor ve Gazze'ye ,Kudüs'e Bosna'ya dünyanın dört bir yanına medeniyetimizin ve Ecdadımızın uzandığı her tarafa Selamlar gönderiyor. Ramazan'ın feyiz ve bereketi üzerinize olsun diyorum ve tekrar ifade ediyorum gevşemeyin dik durun sağlam durun Bayramınız Mübarek olsun”dedi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat