Genel Başkan Osman Şeker, Yaratıcı Fikirleriyle Geleceğe Işık Tutuyor

Okunma: 17474
Sultangazi 31 Ağustos 2023 21:02
Videoyu Aç Genel Başkan Osman Şeker, Yaratıcı Fikirleriyle Geleceğe Işık Tutuyor
A
a

2020 yılında büyük emeklerle kurulan İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Merkezi İstanbul - Gaziosmanpaşa Küçükköy semtinde bulunmaktadır. Sekiz bin üyesi bulunan Derneğin Genel Başkanlığını Osman Şeker yürütmektedir.

İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Genel Başkan Osman Şeker’in fikirleriyle geleceğe ışık tutuyor. Özellikle gerek Sultangazi İlçesinde, gerek İstanbul genelinde ve gerekse Erzurum Şenkaya’da düzenlediği etkinlikler ve projelerle toplumun her kesiminden büyük takdir toplayan ve yaratıcı fikirleriyle diğer sivil toplum kuruluşlarını teşvik eden Genel Başkan Osman Şeker, yaratıcı bir toplum iddiasıyla yoluna devam ediyor.  
 
İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Başkanı Osman Şeker, derneğin başkanı olmasına rağmen alınan bütün kararların bir ekip çalışması sonucunda ortaya çıktığını ifade etti. Şenkayalılar olarak sürekli yeni fikirlere ve düşünce yapılarına ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen dernek Genel Başkanı Şeker, bizim kapımız tüm hemşerilerimize sonuna kadar açıktır mesajı verdi.
 
İstanbul Şenkayalılar Dernek içindeki konumuna değinen Genel Başkan Osman Şeker, dernek olarak ‘usta-çırak’ ilişkisini benimsediklerini söyledi. Şeker, bu doğrultuda hemşeri bilincinin geliştirilmesi her hemşerimizin birer yönetici olarak yetişmesini arzu etmekteyiz. Bu sayede sivil toplum kuruluşu hayatına atılma aşamasında olan genç kardeşlerimiz sivil toplum kuruluşları hakkında fikir sahibi olup, sağlam adımlar atmalarını amaçladıklarını dile getirdi. Genel Başkan Osman Şeker, sözlerini dernek olarak bir kültür yaratmak ve bunu bir bayrak yarışı haline getirmek istediklerini söyleyerek noktaladı.
 
Dernek olarak bütün çalışmalarının geleceğe odaklı olduğunu söyleyen Genel Başkan Osman Şeker, geniş kitlelere ulaşan etkinliklerle İstanbul Şenkayalıları en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi. İstanbul Şenkayalılar Derneğinin yapısı ve çalışmalarına değinen Genel Başkan Şeker, üç yıldır aralıksız Şenkayalıların başarısı için çalıştıklarını ifade etti.
 
 
Kısaca da olsa Osman Şeker’i tanıyalım
 
Avrasya basın yayın Birliği İstanbul il başkani
İstanbul Şenkaya'lılar Derneği Başkanı
Şenkaya haber
Şenkaya medya
Dogusestv
Yönetim kurulu Başkanı
Palandöken Turizm
Özel iz özel eğitim kurumları
Şekerler gıda toptan perakende
Hozan Turizm okul ve personel taşıma
Masal kahramanları parkı Yönetim Kurulu başkanı
 
Yeşilay spor kulübü Yönetim Kurulu üyesi
İstanbul Sanayi ve işadamları esnaf sanatkârlar Derneği genel sekreteri
Sultangazi Belediye spor kulübü Yönetim Kurulu üyesi
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat