Gençlerin Yeni Adresi Yeniden Refah Partisi

Okunma: 2770
Sultangazi 29 Mayıs 2022 00:25
Videoyu Aç Gençlerin Yeni Adresi Yeniden Refah Partisi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve teşkilatının bitmek, tükenmek bilmeyen enerjisi genç kuşakların yeni adresi oldu.

Yeniden Refah Parti’sinin yükselişi gençleri kendisine çekiyor. Dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik kriz birçok çevreyi olumsuz etkiliyor. Genç kuşakların daha çok etkilendiği bu süreçte yeni arayışlarda beraberinde geliyor. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı gençlere ve kadınlara yönelik yapmış olduğu çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Akın akın gençler Yeniden Refah Partisine katılıyor.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve yol arkadaşları Sultangazi’nin dört bir tarafında vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. Gençlere yönelik başlatmış oldukları çalışmalarla önemli ivme kazanan Yeniden Refah Partisi gençlerin yeni adresi olmayı başardı.


İlçe Başkanı Yasin Kul şunları söyledi. “ Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın yol göstericileri gençlerimize yönelik çok güzel çalışmalarımız olacak. Onları yarına hazırlayacak önemli atılımlar önümüzdeki günlerde ilçe başkanlığımız tarafından açıklanacaktır. Yeniden Refah Partisi bu ülkede iktidara talip tek partidir. Gençlerimiz bunu gördükleri için akın akın Yeniden Refah Partisi saflarına katılıyor. Saflarımıza katılan gençlerimizi kutluyor, diğer genç kardeşlerimi de saflarımıza davet ediyorum” dedi.    
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat