Gelecek Partisi Sultangazi Meclis Üyesi Adayı Ramazan Yıldırım'dan İddialı Sözler: "Esen Rüzgarı Fırtınaya Dönüştüreceğiz"

Okunma: 31352
Sultangazi 3 Mart 2024 14:20
Videoyu Aç Gelecek Partisi Sultangazi Meclis Üyesi Adayı Ramazan Yıldırım'dan İddialı Sözler: "Esen Rüzgarı Fırtınaya Dönüştüreceğiz"
A
a

Sultangazi'de siyasi atmosfer giderek ısınıyor. Gelecek Partisi'nin Meclis Üyesi adayı Ramazan Yıldırım, seçim öncesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Gelecek Partisi'nin halkın gerçek kurtuluşunu sağlayacak tek güç olduğunu vurgulayarak, "Esen rüzgarı fırtınaya dönüştürmek istiyoruz" dedi.

Sultangazi'nin ve Türkiye'nin karşı karşıya olduğu sorunlara değinen Yıldırım, Gelecek Partisi'nin bu sorunlara kalıcı çözümler üretecek kapasitede olduğunu belirtti. "Halkımızın yüzünü güldürecek, gerçek kurtuluşu sağlayacak olan Gelecek Partisi iktidarının kurulmasıyla mümkün olabilir" diyen Yıldırım, partisinin politikalarını ve projelerini halka anlatma konusunda kararlı.
 
Yıldırım, özellikle gençler ve kadınlar başta olmak üzere tüm Sultangazilileri kucaklayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Ekonomiden eğitime, sağlıktan sosyal adalet meselelerine kadar geniş bir yelpazede çözümler sunmayı hedeflediklerini belirten Yıldırım, "Biz esen rüzgarı fırtınaya dönüştürmeye hazırız. Sultangazi'nin ve Türkiye'nin potansiyelini en iyi şekilde kullanarak herkes için adil ve müreffeh bir gelecek inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde, Yıldırım'ın bu iddialı açıklamaları, Sultangazi'deki siyasi dengeleri değiştirebilecek mi, yoksa sadece seçim atmosferini mi ısıtacak, bunu zaman gösterecek. Ancak bir şey kesin ki; Ramazan Yıldırım ve Gelecek Partisi, Sultangazi'de esen rüzgarı fırtınaya dönüştürmek için kararlı görünüyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat