Gaziosmanpaşa BBP İlçe Başkanı Fedai Karakol, Basın Mensupları İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Okunma: 2382
Sultangazi 18 Ekim 2023 22:49
Videoyu Aç Gaziosmanpaşa BBP İlçe Başkanı Fedai Karakol, Basın Mensupları İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
A
a

Gaziosmanpaşa BBP İlçe Başkanı Fedai Karakol, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Sultangazi’de faaliyet gösteren basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Karakol, " Seçimden seçime değil, her zaman emeğine ve kalemine değer verdiğimiz basın mensuplarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Gaziosmanpaşa’da görev yapan Akif Haber İmtiyaz sahibi Mehmet Toprak, Aydın Ses Gazetesi İmtiyaz sahibi Murat Aydın, Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Gülnahar, Avrupa Birliği Gazetesi İmtiyaz sahibi Kıymet Taylan, Avrupa Birliği Gazetesi genel yayın yönetmeni Bora Ay, Bayrampaşa’dan Haber İstanbul İmtiyaz sahibi Yılmaz Birinci, Sultangazi’den Yaşam Gazetesi İmtiyaz sahibi Haydar Sürgeç, Gaziosmanpaşa Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Fedai Karakol ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu kahvaltı sıcak bir atmosferde gerçekleşti.



Kahvaltı programında açılış konuşması yapan Gaziosmanpaşa Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Fedai Karakol, “ BBP Olarak seçimden seçime değil vakit buldukça emeğine ve kalemine değer verdiğimiz basın mensuplarıyla bir araya gelmekten, yaşadığımız ilçenin sorunlarını istişare etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.



Yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği sorulara içtenlikle cevap veren Gaziosmanpaşa Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Fedai Karakol, şunları söyledi. “ Genel merkezimizin almış olduğu karar gereği Cumhur ittifakının bir üyesiyiz. Genel Merkezimizin vereceği karar doğrultusunda yerel yönetim seçimlerine gideceğiz. Yoğun bir tempoda seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gaziosmanpaşa’da çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayıncaya kadar çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bugün dünden daha iyiyiz. Halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühe layık olmaya çalışıyoruz. Her süreçte bizlere destek veren siz basın mensuplarına da teşekkür ediyorum” dedi.    
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat