Gazi Cemevi'nden 100 Öğrenciye Burs

Okunma: 3450
Sultangazi 30 Ekim 2021 19:09
Videoyu Aç Gazi Cemevi'nden 100 Öğrenciye Burs
A
a

Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı ( Gazi Cemevi ), 2021 - 2022 eğitim öğretim yılında Üniversite de okuyan 100 öğrenciye burs verdi. Gazi Cemevi Genel Başkanı Hıdır Karadaş, burs töreninde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Gazi Eğitim Kültür Vakfı, Gazi Cemevi konferans salonunda gerçekleşen törene burs başvurusu yapan aileler ile öğrenciler katılım sağladı. Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Hıdır Karadaş’ın başkanlığında gerçekleşen programa, Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı (Gazi Cemevi) Genel Başkan yardımcısı Süleyman Polat ve Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı (Gazi Cemevi) Eğitim Sekreteri Arzu Erdoğan eşlik etti.  



 Törende bir konuşma yapan Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Hıdır Karataş, vakfın genel çalışmaları hakkında bilgi verdi. “İnanç kurumumuza 1 TL bağış yapan da 1000 TL bağış yapanda bizim açımızdan çok değerlidir. Bilindiği üzere bu bağışlar üniversite de okuyan çocuklarımıza burs olarak verilmektedir. Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için harcanmaktadır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi bir eğitim alması için İnanç kurumumuz elinden gelenin en iyisini yapma uğraşındadır” dedi.   
 


1000
icon
Azîz Güler 31 Ekim 2021 20:39

Tüm inanç kurumları içerisinde, Gençlerimizin eğitimi için gerekli desteği sağlayıp hizmette sınır tanımayan Gazi Cemevi yönetimine teşekkür eder; basarilarinizin devamını dilerim. Aziz Güler

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat