GADER Birlik ve Beraberlik Gecesin de Buluştu

Okunma: 723
Sultangazi 10 Şubat 2016 23:50
Videoyu Aç GADER Birlik ve Beraberlik Gecesin de Buluştu
A
a

Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği (GADER) Sultangazi Sultançiftliği Belediye Hizmet tesislerinde Harfhane sıra gecesinde Adıyamanlıları bir araya getirdi.

Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy Adıyamanlılar Dernek Başkanı Ramazan Okay ve yönetimi Sultangazililere müzik ziyafeti çektirdi. Bir birinden üstün sanatçıların bir arada verdiği konser muhteşemdi. Harfhane sıra gecesine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Adıyaman Federasyon Başkanı Nevzat Bayhan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu katıldı.


 
Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy Adıyamanlılar (GADER) Dernek Başkanı Ramazan Okay, yaptığı açılış konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Tek amaçlarının Adıyaman ve Adıyamanlılara hizmet etmek olduğuna vurgu yapan Okay, Harfhane sıra gecemize hoş geldiniz dedi.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, profesyonel bir ekiple karşı karşıyayız. Bu sanatçıları gördüğüm an muhteşem bir gece geçireceğimizi anladım. Adıyamanlıların kültür zenginliğini bu alanda sergilemesi hepimiz açısından bir kazançtır. Biz bu tür mekanları Sultangazi’ye kazandırırken her yönlü olarak düşündük. Bu mekanların içerisinde siz varsanız güzeldir” dedi.


 
Bir birinden güzel seslerin seslendirdiği Harfhane sıra gecesinde yüzlerce Adıyamanlı birlik ve beraberlik içerisinde bir araya geldi. Geçtiğimiz dönemde birçok önemli başarıya imza atan GADER bu dönemde güzel projelere imza atacaktır. Ramazan Okay ve Kurmayları Adıyaman’ın kültürünü, geleneklerini, göreneklerini, sosyal faaliyetlerini Sultangazi’de yaşatma gayret ve çabası içerisinde olduklarını bu muhteşem geceyle bir kez daha kanıtladı. 






 






1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat