GADER Adıyaman Milletvekilleriyle Çıkartma Yaptı

Okunma: 721
Sultangazi 12 Haziran 2016 14:38
Videoyu Aç GADER Adıyaman Milletvekilleriyle Çıkartma Yaptı
A
a

Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği ( GADER ) Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında verdiği iftar yemeğinde çıkartma yaptı. Adıyaman Milletvekilleriyle buluşan, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği ( GADER ) dikkatleri üzerinde topladı.

Adıyaman Milletvekilleri GADER’İN İftarına Katıldı

 
Adıyaman Milletvekilleri Salih Fırat, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, İbrahim Halit Fırat, Adnan Boynukara, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Kahta Belediye Başkanı Abdurahman Toprak, Hamdi Aydın İstanbul Büyükşehir Sosyal Tesisler Müdürü, Murat Hakverdi Muhtarlar Dernek Başkanı, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği ( GADER ) Başkanı Ramazan Okay, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda Adıyamanlı katıldı.

 

Av. Hacı Orhan Konuklarını Makamında Ağırladı

 
Uzaktan gelen konuklar Sultangazi Belediyesi Meclis Başkan Vekili Av. Hacı Orhan,ı makamında ziyaret etti. Adıyaman’ın güzelliklerinin konuşulduğu kısa molada misafir perverliği’nden dolayı Hacı Orhan’a teşekkür edildi. Konuklarına başından sonuna kadar eşlik eden AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve Milletvekillerinden tam not aldı. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak Mehmet Kavak’a ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür etti.


 

Adıyaman Milletvekilleri Birlik Mesajı Verdi

 
Büyük bir coşku ve binlerce Adıyamanlı konuğun katıldığı iftar yemeği Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. TBMM Başkan Vekili, Adıyaman Milletvekilleri ve Belediye Başkanları kısa ama özlü bir şekilde selamlama konuşması yaptı. Selamlama konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı, Ramazanın bereketinin ortak paylaşılmasının manevi duygularının önemi anlatıldı.


 

Ramazan Okay, Ramazan Ayı Barış Ayıdır

 
Muhteşem bir atmosferde kürsüye çıkan Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği ( GADER ) Başkanı Ramazan Okay, Adıyaman Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının düzenledikleri iftara katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşliği sağlamlaştırdığını ifade eden GADER Başkanı Ramazan Okay, “Ramazan ayı, küskünlüklerin sona erdiği, dargınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının sağlamlaştığı aylardandır. 11 ayın sultanı Ramazan ayı; o kadar ihtişamlıdır ki, gelişi bütün insanlık tarafından 11 ay beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür. Rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayınız mübarek olsun” dedi.  


 

Mehmet Kavak Ramazanın Bereketini Birlikte Paylaşıyoruz 

 
Sultangazi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, İftardan sonra yaptığı açıklamada 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek şöyle konuştu. “ Manevi duyguların yoğunlaştığı rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayına ulaşmış bulunuyoruz. Böyle manevi atmosfer taşıyan günler, aylar ve bayramlar toplumumuzda baş gösteren sosyal zedelenmelerin tamiri ve kardeşlik ilişkilerinin güçlendirilmesi bakımından önemli bir fırsattır. Huzurlu bir toplumsal ortamın oluşmasında ramazan ayı gibi manevi ortamlara ihtiyaç vardır. Zira ramazan atmosferi insanların nefislerini dizginleyerek, yumuşamasına ve ahlaki değerler çerçevesinde davranılmasına imkan sağlar. Bizde Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği ( GADER ) olarak Milletvekillerimizle İl ve İlçe Belediye Başkanlarımızla sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte muhteşem bir iftar sofrasında bir araya geldik. Dostluğu, kardeşliği öne çıkararak birlik ve beraberlik mesajları vererek ülkemiz, Adıyaman’ımız ve Sultangazi ilçemizde kardeşçe bir arada yaşamanın mutluluğuna değindik” dedi.  








 
  
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat