EYT'lilerin Sorununu Yeniden Refah İktidarı Çözer

Okunma: 889
Sultangazi 3 Haziran 2022 17:05
Videoyu Aç EYT'lilerin Sorununu Yeniden Refah İktidarı Çözer
A
a

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak ve birçok ilin EYT Dernek Başkanları Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile görüştü.

Seçim için bile olsa milyonlarca EYT'linin sorunu çözülsün mevcut mağduriyetler bir an önce giderilsin. Temennisinde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan eğer çözülmese birçok defa söylediğimiz gibi iktidara gelir gelmez EYT'lilerimizin sorununu çözeceğimizin sözünü veriyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “ Bu işte kul hakkı var, bu işte mağduriyet var, bu işte adaletsizlik var dedi. Önce imtiyazlılar, önce ben, önce çevrem, önce akrabalarım, önce iktidarım, anlayışı yerine, önce millet, önce ezilenler, önce dar gelirliler anlayışının hakim olması lazım. İşte o zaman birçok sorunu çözebilirsiniz” dedi.
 
Ülkenin çok zengin kaynaklara sahip olduğunun altını çizen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Basınımızın huzurunda burada yaptığımız toplantıda iktidar olduğumuz zaman Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorununu mutlaka çözeceğiz. Milli görüş olarak 50 senelik bir geçmişimiz dikkate alındığında bizim sözümüzün bir senet olduğu açık bir şekilde ortadadır. Konuştuğunu yapan Erbakan Hocamız, 42 senelik siyasi hayatında konuştuklarının hepsini fırsat bulduğu zaman, iktidar ortağı olduğu zaman birer birer yerine getirmiştir. Bütün sloganlarının, bütün söylemlerinin fiilen karşılığı olmuştur. Bizde şimdi Milli Görüşün temsilcileri olarak aynı yolda yürüyen Yeniden Refah Partisi bizde konuştuğumuzu yapacağımızı ifade ediyoruz ve bugün burada söz verdiğimiz EYT problemini ortadan kaldıracağımıza dair sözümüzü yazılı bir belgeyle noter tasdikli bir taahhütname ile inşallah basınımıza sunmak ve EYT Federasyon Başkanımıza taktim ediyoruz ”dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak ise Kendilerini kabul ettiği için ve EYT sorununa duyarlılığından dolayı Erbakan'a teşekkür etti
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat