Esentepe Mahallesi'nde Kablolar Yer Altına Alınıyor

Okunma: 3023
Sultangazi 26 Ekim 2021 22:37
Videoyu Aç Esentepe Mahallesi'nde Kablolar Yer Altına Alınıyor
A
a

Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde görüntü kirliliğine neden olan yer üstündeki elektrik kabloları yer altına alınması için hummalı bir çalışma başladı.

Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, sosyal medya Facebook’tan paylaşım yaparak halkına müjde verdi. Polat, “elektrik potansiyelini güçlendirmek ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla, elektrik kablolarının yeraltına alınması çalışmalarının devam ettiğini” söyledi.



Görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve elektrik iletimini daha güvenli hale getirmek amacıyla; Esentepe mahallesinde bulunan cadde ve sokaklarda elektrik hatlarını yer altına alınacağını belirten Muhtar Polat, şu açıklamalarda bulundu:



Mahallemiz sınırları içerisinde yer alan cadde ve sokaklarda bulunan elektrik direklerine bağlı elektrik hatları, yerin altına alımı için BEDAŞ ve Sultangazi Belediyesi iş birliği ile gerekli çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.



Bu çalışma sayesinde mahallemizin hem görselliği öne çıkmış olacak hem de görüntü kirliği ortadan kalmış olacaktır. Mahalle sınırlarımız içerisinde cadde ve sokakların üzerlerinde bulunan ve çirkin bir görüntü sergileyen beton ve demir direkler ortadan kalkacaktır” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat