Erkanlar Grup Muhteşem Bir Törenle Açıldı

Okunma: 13123
Sultangazi 1 Temmuz 2021 18:56
Videoyu Aç Erkanlar Grup Muhteşem Bir Törenle Açıldı
A
a

İstanbul'un en büyük gayrimenkul ofisi olan Erkanlar Grup Sultangazi Şubesi Eski Edirne Asfaltı No: 697 Sultangazi - İstanbul adresinde görkemli bir törenle açıldı. Ünlü Televizyon ve radyo Sunucusu Yusuf Özpolat'ın sunumunu yaptığı açılışta siyaset ve iş dünyası bir araya geldi.

Yüzlerce kişinin katıldığı açılış töreni Sultangazi ve İstanbul’un çeşitli ilçelerinden gelen gayrimenkul ve yapı denetim firmalarının katılımıyla gayrimenkul zirvesine dönüştü. Erkanlar Grup, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çakar ve ortağı Mehmet Çakar’ın hazır bulunduğu açılışa, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, Zirve Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Selami Akpınar, Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Cebeci Mahalle Muhtarı Muhammet Ayşan, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı İsmail Karcıoğlu, Sultangazi Ahmede Xani Dernek Başkanı Yunus Bekret, İstanbul’un  dört bir tarafından gelen gayrimenkul sektörünün temsilcileri ile siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından seçkin konuklar katıldı.



Açılış konuşmasını Erkanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çakar yaptı. Gayrimenkul sektörünün ekonomide önemli bir yeri bulunduğunu belirttikten sonra  “ sektörde güven çok önemli. Erkanlar Grup gibi kurumsal firmaların artması sektöre kalite ve güven getirecektir. Uzun bir geçmişe sahip olan, Erkanlar Grup, amacının gayrimenkul sektörünü en iyi şekilde profesyonelleştirmektir. Birçok alanda söz sahibi olan Erkanlar Grup olarak gayrimenkul sektöründe büyük başarılara imza atmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Sultangazi şubemizin açılışında bulunan siz dostlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Açılışımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, katılımcılara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  



Sultangazi Belediye Başkanı Mustafa Birinci, Erkanlar Grup’un Şultangazi şubesinin açılışını gerçekleştirirken, “bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Yeni ve kaliteli açılışlarla gelişip güzelleşen ilçemizde istihdama katkı sundukları için genç arkadaşlarımı kutluyorum. Erkanlar Grup köklü bir firmadır. Vatandaşlarımızın doğru yönlendirilmesi ve hayal kırıklığı yaşamaması amacıyla böyle bir ofise ve profesyonelce iş yapan bir ekibe ihtiyaç bulunmaktadır. Gayrimenkulde İstanbul’un yüz akı olan Erkanlar Grup’un açılışını gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyum. Bol ve bereketli kazançlar diliyor katılan konuklara saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Bu muhteşem açılışın organizatörlüğünü yapan Seda Baran’ın gayret ve çabaları takdir topladı. Gelen misafirleri tek tek ağırlayan Seda Hanım, yaptığı dekor ve muhteşem sunumla ziyaretçilerden tam not aldı.




Açılışın ardından Erkanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çakar, konuklarına ofisi tanıttı. “ Sultangazi’nin modern bir ilçeye dönüşmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyerek, çok çalışmamız gerekir” dedi. Erkanlar Grup olarak üzerimize düşen ne sorumluluk varsa seve seve yapmaya hazırız” dedi. Konuklarına çeşitli ikramlarda bulunan Çakar, gelen konuklarına teşekkür etti.     















































 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat