Erkan Aslan'ın Acı Günü

Okunma: 1890
Sultangazi 12 Aralık 2022 09:30
Videoyu Aç Erkan Aslan'ın Acı Günü
A
a

Ardahan İli Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi, iş insanı Erkan Aslan'ın Halası Merinaz Taşdemir, hayatını kaybetti.

Ardahan İli Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi, iş insanı Erkan Aslan’ın Halası Merinaz Taşdemir, yaşlılığa bağlı rahatsızlığından dolayı memleketi Ardahan İli Sürügüden Köyü’nde ki evinde hayatını kaybetti. Aslan, Halasının (Bibisi)’in vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.


İş adamı Erkan Aslan, yaptığı paylaşımda, Halam (Bibim) Merinaz Taşdemir, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim mekanını cennet eylesin. Cenazemiz memleketimiz Ardahan İli Sürügüden Köyü’nde aile mezarlığında defin edilecektir” ifadelerini kullandı.


Erkan Aslan cenazeye katılmak üzere uçakla Erzurum'a oradan da karayolu ile memleketi Ardahan İli Sürügüden Köyü’ne gitti.


Yaşam Gazetesi ailesi olarak Dostumuz arkadaşımız ve kardeşimiz Erkan Aslan’a baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Merhume Merinaz Taşdemir’e Allahtan rahmet diliyoruz. Mekânı cennet menzili mübarek makamı Ali olsun. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat