Erkan Aslan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 46
Sultangazi 7 Nisan 2024 10:16
Videoyu Aç Erkan Aslan'dan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Değerli Sultangazi Halkı ve Sevgili Dostlarım,

Ramazan Bayramı'nın tüm İslam aleminin ve insanlığın kalplerine huzur, sevgi ve bereket getirmesini dilerim. Bu özel günler, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, toplumsal dayanışma ruhumuzu güçlendirmemize vesile olur.
 
Bu mübarek bayram vesilesiyle, siz değerli Sultangazi halkının ve sevdiklerinizin yüzlerinde tebessüm, kalplerinizde sevgi ve umutla dolu güzel anlar yaşamanızı temenni ediyorum. Ramazan Bayramı, sevdiklerimizle bir araya gelerek paylaşmanın, yardımlaşmanın ve birbirimize destek olmanın önemini bir kez daha hatırlatır.
 
Özellikle bu zorlu ekonomik kriz sürecinde, birlik ve dayanışma içinde olmamız daha da önemli hale gelmiştir. Bu bayramda, komşularımızı, dostlarımızı ve ihtiyaç sahiplerini unutmadan, onlarla birlikte olalım ve sevgi dolu bir ortam yaratalım.
 
Ramazan Bayramı, hoşgörü, adalet ve merhamet duygularını pekiştirdiğimiz, birbirimize daha fazla sarıldığımız bir zaman dilimidir. Bu vesileyle, tüm Sultangazi halkının ve sevdiklerinizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.
 
Sevgi ve saygılarımla,
 
Erkan Aslan
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat