Erkan Aslan, Meclis Üyeliği Müracaatını Yaptı

Okunma: 469
Sultangazi 11 Aralık 2023 13:33
Videoyu Aç Erkan Aslan, Meclis Üyeliği Müracaatını Yaptı
A
a

Erkan Aslan, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Parti’den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık Başvurusunu yaptı.

Sultangazi’nin genç iş adamı Erkan Aslan, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti)’den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık Başvurusunu yaptı.

“Yaşanılır bir Sultangazi için bende varım” diyerek yola çıkan Aslan, bir önceki dönem yine Sultangazi Belediye Meclis Üyeliği başvurusu yapmış partisi ilçe barajını aşamadığı için Belediye Meclisine seçilememişti.

Sultangazililer tarafından sevilen bir isim olan Erkan Arslan, Aslen Ardahan İli Göle ilçesi Sürügüden Köyü Nüfusuna kayıtlıdır.


Erkan Aslan Kimdir?

1974 yılında Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden (Xeve) köyünde doğan Arslan, ilkokulu köyünde ortaokulu Çayırbaşı Nahiyesinde okudu. Lise öğrenimini Göle İlçesi 100. Yıl Lisesinde tamamladı. 1991 yılından bu yana İstanbul - Sultangazi - Sultançiftliği Mahallesi’nde ikamet etmektedir.

Ticaretle uğraşan Erkan Arslan, 2010 – 2014 yılları arası Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2016 – 2020 yıllarında HDP Sultangazi İlçe yönetim Kurulu Üyeliği yapan Aslan, 2016 yılından bu yana Merkezi İstanbul Sultangazi’de bulunan Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Evli ve üç erkek çocuk babası olan Erkan Aslan, çevresi tarafından sevilen sayılan bir kişiliğe sahiptir.    
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat