EREN NUMAN SÜT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Okunma: 2451
Sultangazi 2 Ekim 2023 23:53
Videoyu Aç EREN NUMAN SÜT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
A
a

Bir süredir tedavi gördüğü Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun Bakım ünitesi'nde genç yaşta hayatını kaybeden Eren Numan Süt, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Sultangazi'nin aydınlık yüzü, 2019 Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı, Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği (AKYAD) Derneği Kurucu Başkan Vekili, Bazmen Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Süt'ün biricik oğlu Eren Numan Süt, yaşama veda etti.



Merhumun öğle namazına müteakip Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, BBP Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  



Merhum Eren Numan Süt yeni kayabaşı mezarlığına gözyaşları arasında defin edildi.  Yaşam Gazetesi ailesi olarak merhum Eren Numan Süt Kardeşimize Allah’tan rahmet sevgili dostumuz Ahmet Süt ve Rıfat Süt başta olmak üzere Süt ailesine sevenlerine ve dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.





 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat