Efsane Başkan Geri Döndü

Okunma: 608
Sultangazi 6 Haziran 2016 11:09
Videoyu Aç Efsane Başkan Geri Döndü
A
a

Sultangazispor’un yeni patronu Nevzat Yılmaz Oldu. Altınser restoranda yapılan olağan üstü kongrede tek listeyle adaylığını açıklayan Nevzat Yılmaz, delegelerin tümünün oyunu alarak Sultangazispor başkanlığına getirildi.

Kongrede bir konuşma yapan Osman Cengiz, Şampiyon olmalarına rağmen penaltılarda üçüncü lig kapısından döndüklerini hatırlatarak, farklı yaş gruplarında Türkiye şampiyonluğuna oynadıklarını hatırlattı. Bugüne kadar kendisiyle birlikte mücadele eden ve emek harcayan tüm yöneticilere teşekkür eden Cengiz yeni yönetimin yanında olduklarının altını çizdi. Osman Cengiz, konuşmasına Değerli Dostlar diye başladı. İşte Cengizin tarihi konuşması.

 

Değerli Dostlar

 
“Üç yılı aşkın bir süredir birlikte yönettiğimiz Sultangazi Spor Kulübüne bundan önce emeği geçen başkan ve yönetim kurullarına teşekkür ederken kulübümüzün geldiği noktaya şöyle bir bakmakta da fayda olacağı kanısındayım.
 

U14 Takmımız İstanbul Şampiyonu Olmuştur

 
Öncelikle son bir yılda altyapı takımlarımızda ki başarılar gözler önündedir. U14 takımımız İstanbul’da şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına katılma başarısı göstermiştir. Bu durum Sultangazi spor tarihinde bir ilktir. Darısı U13 takımımızın başına inşallah. Bunun yanında 4 ayrı kategoride takımlarımız gruplarında şampiyon olmuştur.


 

Cebeci Spor Kompleksi Kapılarını bizlere sonuna kadar açmıştır

 
Tabi ki bu başarının altında yönetimin ve teknik heyetin çabası kadar sağlanan tesislerin de önemi büyüktür. Cebeci spor kompleksi yine ilk defa bu yıl altyapı maçlarında iç saha olarak kullanılabilmiştir. Altyapı takımlarımız yine bütün idmanlarını bu tesiste gerçekleştirmiştir. İyi ilişkiler sayesinde Cebeci spor Kompleksi’nin bütün imkanları hem alt yapı hem de A takımına sonuna kadar açılmıştır. Hem tesis yönetimine hem de Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz.


 

Sultangazi Belediyesi Tarafından İnşa Edilen Kulüp Binamız ve Halı Saha

 
Yeni inşaatı biten kapalı halı sahamız ve üç katlı kulüp binamızdan oluşan tesisin bitmesiyle birlikte başarıların artarak devam edeceğine inancım tamdır. Bu yeni tesisi için de Sultangazi Belediyemize teşekkür ederiz.
 

Kulübümüz Kurumsallık adına önemli mesafeler almıştır

 
Yönetime geldiğimiz günden itibaren yönetimsel anlamda bir kurumsallığı ön plana çıkarttık önce icra kurulumuzu oluşturduk ve görev bölümü yaptık. Sonra her hafta düzenli icra kurulu toplantıları gerçekleştirdik. Bütün kararlarımızı icra kurulumuzda tartışarak birlikte aldık. Yine çeşitli periyotlarda yönetim kurulu toplantıları icra ettik. Bunlara ilaveten birde bu yıl içinde bir camia toplantısı gerçekleştirdik.

 

 

Hep Zirveyi Hedefledik

 
Göreve geldiğimiz günden itibaren A takım seviyesinde hep zirveyi hedefledik. Ancak geçen yıl 1 puan farkla 2. olan takımımız şampiyonluğu kaçırdı. Dedik ki artık 2. başarısızlık sayılır bu yıl takımımız şampiyon oldu. Emeği geçen her bir arkadaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Ancak şampiyon olan takımımız statü gereği bu yıl yükselme maçı oynamak zorunda kaldı. Ve yükselme maçını kaybederek 3. ligin kapısından dönmüş oldu. Buradaki en büyük mutluluğumuz Sultangazi Sporumuzun tarihinde ilk defa BAL Liginde şampiyon olması yanında Sultangazi sokaklarına asılan bayraklar ve yükselme maçında halkımıza yaşattığımız heyecandır.


 

Sultangazililer Sultangazispor etrafında kenetlendi

 
Bu yıl gördük ki Sultangazililer, Sultangazi Spor Kulübü çatısı altında birleşebiliyor. Aynı duyguyu Türk’ü Kürt’ü, Lazı, Çerkez’i, Trakyalısı, Eğelisi, Alevisi, Sunisi hangi siyasi görüşten olursa olsun paylaşabiliyormuş. Bu mutluluk şampiyon olmak kadar büyük bir haz vermiştir bize.

 
Taraftarımıza Teşekkür Ediyorum

 
Yine taraftarlarımız şampiyon olan takımımıza hem son maça kadar koreografiyle hem de yükselme maçında verdiği destekle Sultangazi’de bir ilki gerçekleştirmiştir kendilerine teşekkür ediyorum.


 

Kulübümüz Mali Olarak Tek Kuruş Borç Bırakmamıştır

 
Sultangazi spor mali anlamda çok başarılı bir dönem geçirmiştir. Mali anlamda üstümüze düşen sorumlulukları tam olarak ve zamanında yerine getirerek ciddi bir itibar kazanmıştır. Örnek olsun diye söylüyorum. Sezon daha bitmeden futbolcularımızın bütün alacakları ödenmişti. Ve bir sonraki dönemde borç bırakmayacağımızı deklere ediyoruz. Bilinmesinde fayda var.
 

Değerli dostlar


Bu üç buçuk yıllık süre içerisinde bir aile olduk. Birlikte yol yürüdük hepinizin emeği büyük öncelikle hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu uzun süre içerisinde mutlaka ki helallik getiren durumlar olmuştur. Hepiniz hakkınızı helal ediniz.
 
Son olarak da şunun belirtilmesini isterim ki bundan sonra da şahsım ve arkadaşlarım Sultangazi Sporun hizmetinde olacağız” dedi.


 

Nevzat Yılmaz Eski Ve Yeni Yönetimden Destek İstedi

 
 
Yeniden Sultangazi Spor Kulübü Başkanlığına getirilen Nevzat Yılmaz Teşekkür konuşmasında tüm katılımcılara şükranlarını ifade ederek başladı. Yılmaz, bu kulüp için destek sunan her kese teşekkür ediyorum dedi. Yılmaz konuşmasında şunları söyledi. “ ilk önce bu kulübün yönetiminde yer alan ve bizlere şampiyonluk sevinci yaşatan Osman Cengiz ve ekibini kutluyorum. Evet, Cengiz ve ekibi çıtayı yükseltmiştir. 300- 500 bin liraya kurulan takım çıtasını bir buçuk milyona yükseltmiştir. Bu miktarı yakalamak çok güçtür. Ben eski ve yeni yönetimden destek bekliyorum.
 

Eski Yeni Demeden Herkesten Destek Bekliyorum

 
Her şeyden önce bu ilçenin adını taşıyan tek takım olma gururunu yaşamaktayız. Bu ilçenin işadamları, sanayicilerinin bu kulübe sahip çıkacaklarını umut ediyorum. Eski yeni demeden her kesin maddi manevi desteklerini bekliyorum. Biz birlikte güçlüyüz diyor herkesi saygıyla sevgiyle kucaklıyor, bu sezonun 3. Lig yolunda bir dönüm noktası olmasını temenni ediyorum.


 

Kulübümüz Çıtayı Yükseltmiştir

 
Kulübümüzün çıtası öyle yükselmiştir ki BAL Liginde kendi grubunda şampiyon olması başarı olarak kabul edilmeyecektir. Başarı bir üst lig’e çıkmakla mümkündür. Buda oldukça zor ve meşakkatli bir iştir. Sevgili Başkanım ve ekibi bu fırsatı bu sezon yakalamalarına rağmen, şansızlık yüzünden istenilen başarılmamıştır. Aynı azim ve kararlılıkla mücadele edildiği taktirde bu sezon kulübümüz istediği hedefe ulaşacaktır. El ele gönül gönüle verirsek, başaramayacağımız engel, aşamayacağımız zorluk kalmayacaktır. Bundan dolayı diyorum ki ‘durmak yok yola devam’


 
Bu Heyecanı Bize Yaşatanlara Teşekkür Ediyorum
 
Sonuç olarak bu sezon üçüncü lig yolunda önemli başarılar elde eden son maça kadar bizlere heyecan yaşatan, ilçemizin dört bir tarafını bayraklarla flamalarla donatılmasına vesile olan, fedakar Futbolcularıma, yağmur çamur demeden türbindeki yerini alan cefakar taraftarlarımıza, başarı çitasını her geçen gün yükselterek Sultangazisporumuzu markaya dönüştüren, Osman Cengiz ve birlikte yol alan Kurmaylarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.








            
 
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat