Dursun ve Aytekin Çiftinin Nikâhını Başkan Av. Abdurrahman Dursun Kıydı

Okunma: 18611
Sultangazi 10 Aralık 2023 22:39
Videoyu Aç Dursun ve Aytekin Çiftinin Nikâhını Başkan Av. Abdurrahman Dursun Kıydı
A
a

Ayşenur Aytekin ve Ahmet Dursun çifti Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un kıydığı nikâhla yaşamlarını birleştirdi.

Gülşen ve Aytekin çiftinin dünyalar güzeli kızları Ayşenur, ile Nurhan ve Hadi Dursun, ailesinin yakışıklı oğulları Ahmet Dursun, Sultangazi Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.



Böyle Bir Nikâh Görülmedi

Binlerce davetlinin katıldığı nikâh töreninde davetliler salona sığmadı. İzdihamın yaşandığı nikah töreni bir saat gecikmeli başlamak zorunda kaldı. Adeta yer yerinden oynadı.



Davetliler Salon Dışına Taştı

Bir birinden değerli davetlinin katıldığı nikah töreninde davetliler salonun dışına taştı. Önemli konukların yer aldığı nikah töreninde nikah akdini Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini bir birinden değerli isimler yaptı. 



 Eski Bakan ve Saygın Siyasetçiler ve İş insanları Şahitlik Etti

Bu isimler genç çiftin nikah şahitliğini yaptı. Malatya Milletvekili Eski Bakan, Bülent Tüfekçi, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük,  İş Adamı Ramazan Yıldız, Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, Sultangazi Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş, Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, 



Binlerce Davetli Katıldı

Her iki ailenin yakınlarının katılım gösterdiği cemiyette nikâhı Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise Malatya Milletvekili Eski Bakan, Bülent Tüfekçi, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük,  İş Adamı Ramazan Yıldız, Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, Sultangazi Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş, Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun yaptı. 

   

Bu Nikahta Önemli İsimler Vardı

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, AK Parti Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Akmercan, Türkiye Tüm Dernekler Federasyon Başkanı Mevlüt Kandemir, Türkiye Tüm Dernekler Federasyon Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Neriman Topuz, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Okay, AK Parti bir önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Yunus Akkuzu da nikah cemiyetine katılarak genç çifti tebrik etti.




Evlilik Cüzdanını Bakan Çifte Takdim Etti 
 
Nikahın ardından evlilik cüzdanını aileye teslim eden Eski Bakan Bülent Tüfekçi, “Rabbimden bir ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum” temennisinde bulundu.












 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat