Durmuş ve Yalçın Ailelerinden Muhteşem Nişan Töreni

Okunma: 2324
Sultangazi 29 Mayıs 2016 20:06
Videoyu Aç Durmuş ve Yalçın Ailelerinden Muhteşem Nişan Töreni
A
a

Sultangazi’nin sevilen işadamlarından, Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi Kurucu Meclis Üyesi Bayram Durmuş’un sevgili kızı Özge Durmuş ve Cevat Yalçın’ın yakışıklı oğlu Deniz Yalçın, Dostlar Düğün Sarayında dünya evine girmek için ilk adımlarını attılar.

Sultangazi’nin seçkin isimlerinin katıldığı nişan töreninde iş, spor ve siyasettin önemli isimleri bir araya geldi. Bir birinden şık bayan ve erkeklerin katıldığı nişan töreninde renkli görüntüler yaşandı.  

 
 
Nişanlı çiftin salona girişleri muhteşem sözcüğüyle ifade edildi. Yeni nişanlı çiftimiz salondakilerden tam not aldı. Gelin ve damat adayının salonun ortasındaki dansları davetlilerin gözlerini üzerlerine toplamayı başardı. Dans bittiğinde ise takı merasimi başladı, birçok davetli nişanlı çifte takıları takıp bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.


 
Sahneye çıkan ilk sanatçı davetlilere hoş vakit geçirtti, konukları dansa kaldırıp salonu titrercesine dans ettirdi. Yorulan konuklar buz gibi içeceklerle mest olduktan sonra yerlerine oturdular. Ardından gelen tabloya ayak uydurmalıydılar çünkü bu gece eğlence gecesiydi. Salonun ortası boşaltıldı, davulcu yerini aldıktan sonra nişan törenine ev sahipliği yapan Kız babası Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Kurucu Meclis Üyesi Bayram Durmuş,  halay başını tutarak gün boyu sürecek halaya başladı. Salonda bulunan davetlilerin tamamına yakını koltuklarını bırakıp halaya durdular. Halay başı bir o köşede bir bu köşede salonun tamamına yayıldı. Davetliler yorulana kadar deyim yerindeyse paslarını söküp attılar.


 
Artık bir mola vakti gelmişti, davetliler masalarına oturduklarında dondurmalı pasta ve lezziz çörekler ve pastalar hazırdı. Hoş sohbetler ve sahneye çıkan diğer bir sanatçı Türkçe ve Kürtçe müzikleri eşliğinde pastalar afiyetle yendi. Yenilen pasta ve kurabiyelerden sonra davulcunun tokmağı davula vurmasıyla bir kez daha konuklar halaya kalktı. Bir ara halayın uzunluğunu gördüğümde şaşırdığımı bile söyleyebilirim. Çünkü halayın başı masaların arasında dolanıyordu.


 
Halaydan sonra sıra nişanların vazgeçilmez simgesi olan nişan pastasına gelmişti. Gelin ve damat birlikte pastadan ilk çatalı birbirlerine ikram ettiler. Nefesler tutulmuş gözler hayatlarını birleştirmeye hazırlanan yeni çiftlerimize çevrilmişti. Bu muhteşem nişan töreni mutlu ve huzurlu bir sonla noktalanırken. Bizde Yaşam Gazetesi ailesi olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.








































 

















































































1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat