Dostlar Sokağı Boşnak Börek Salonu Açıldı

Okunma: 1084
Sultangazi 30 Mayıs 2016 00:09
Videoyu Aç Dostlar Sokağı Boşnak Börek Salonu Açıldı
A
a

Sultangazi İlçesi Sultangçiftliği mahallesi Ordu Caddesi ve Edirne Asfaltı sapağında Dostlar sokağı Boşnak Börek salonu Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay tarafından dualarla açıldı.

İşletmeciliğini Nihan Yıldırım’ın yaptığı salonun açılışına Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Mal Müdürü Aydın Ünal, Emre Optik ve Saat Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Emre ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 
Sultangazi Sultançiftliği’nde açılışı yalpan işletmede Boşnak Kültürünün yerel tatlarının yanında, Közde Boşnak Böreği, Balkan Köftesi, Mantı ve Boşnak kahvesinin yanında bir birinden leziz tatlılar yer alacak. İşletmenin açılışı dualarla yapılırken açılış kurdelesini Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Mal Müdürü ve Avrupa Yakası Elazığlılar Dernek Başkanı Aydın Ünal, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Selma Akın Patır  birlikte kesti.


 
Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, “ İşletmenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunurken, yeni mekanların açılışı İlçemizin vitrinini zenginleştirdiğini ifade etti. Bu tür kültür zenginliğinin ilçemizde açılması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu zenginliği ilçemize kazandıran arkadaşları kutluyor, hayırlı olmasını diliyor bol kazançlar elde etmelerini canı gönülden istiyorum” dedi.



 



 










































1000
icon
Mukadder kocak 30 Mayıs 2016 16:55

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah bol kazanç versin.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat