Dağlar Civan’dan İşadamına ziyaret

Okunma: 920
Sultangazi 15 Temmuz 2016 22:11
Videoyu Aç Dağlar Civan’dan İşadamına ziyaret
A
a

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Katar Kuruyemiş San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Adem Köse’yi makamında ziyaret etti.

İstanbul ve Sultangazi’nin tanınmış işadamı Adem Köse, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve Kurmayları İlçe Başkan Yardımcıları, Mehmet Kavak, Yasin Gazi ve Ramazan Altan’ı makamında kabul etti. Bir birinden leziz tatların ikram edildiği ziyarette iş dünyası ile ilgili sohbetler edildi.


 
Tanınan işadamı Adem Köse, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “ ben sayın ilçe başkanım Suzan Dağlar Civan şahsında tüm konuklarıma hoş geldiniz Safalar getirdiniz diyorum. Siyasilerin ne kadar yoğun olduğunu biliyorum. Bu yoğunluk içerisinde bizlere zaman ayırıp ziyaretimize geldiğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun var olun” dedi.


 
Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, gerçekleşen ziyarette şunları ifade etti. “ Biz AK Parti ailesi sadece seçimlerden seçimlere ziyaret gerçekleştiren kurumlar değiliz. Siyaseti bu halk olmadan yapılmayacağını bilince çıkarmış bir partiyiz. Sivil toplum kuruluşlarımızı, işadamlarımızı, kısacası bu ilçede yaşayan tüm halkımızı fırsat buldukça ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bugün olduğu gibi birçok değerli işadamımızı da ziyaretlerimizin içerisine aldık. Ben değerli işadamımız Adem Köse’nin şahsında tüm işadamlarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat