Corona'ya Yakalanan Devlet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Murat Köprücü Tedavi Altına Alındı

Okunma: 6965
Sultangazi 26 Nisan 2021 17:02
Videoyu Aç Corona'ya Yakalanan Devlet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Murat Köprücü Tedavi Altına Alındı
A
a

Geçtiğimiz günlerde Covid -19 testi pozitif çıkan Devlet Partisi Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Köprücü'nün bir süredir hastane de tedavi gördüğü açıklandı. Köprücü'nün tedavi sürecini ağır semptomlarla geçirdiği, şu an durumunun iyi olduğu açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde corona virüsüne yakalanan Devlet Partisi Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Köprücü’nün dava arkadaşları sosyal medya Facebook’tan açıklamada bulundu. “Devlet partisi Genel Başkan Yardımcısı Murat Köprücü büyüğümüz COVİD-19’dan dolayı Hastanede yatmaktadır. Acil şifalar diler bir an önce sağlığına kavuşmasını Rabbimden dilerim” açıklaması yapıldı.



Yaşam Gazetesi ailesi olarak; Devlet Partisi Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Köprücü’ye geçmiş olsun diyor, en kısa sürede aramıza sağlıklı bir şekilde dönmesi temennisiyle acil şifalar diliyoruz.   
 
1000
icon
ÜNAL CANBEY 26 Nisan 2021 17:30

Genel Başkan yardımcımız Murat köprücü beyefendiye,Allah'tan acil şifalar diliyorum. Allah sevdiklerine bağışlasın diyor, bütün hastalara da ayrıca geçmiş olsun ve Allahtan şifalar diliyorum.

1 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat