ÇİĞDER Başkanı Mehmet Demirhan, Depremin Yıl Dönümünde Anlamlı Konuşma Yaptı

Okunma: 1356
Sultangazi 12 Şubat 2024 10:27
Videoyu Aç ÇİĞDER Başkanı Mehmet Demirhan, Depremin Yıl Dönümünde Anlamlı Konuşma Yaptı
A
a

İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkarlar Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Mehmet Demirhan, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği Asrın Felaketi 6 Şubat Depreminin yıl dönümü mevlit programında duygusal bir konuşma gerçekleştirdi.

Demirhan, depremin yaralarını hala sarmaya çalıştığımız bir dönemde toplum olarak bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, "Bu acıları birlikte yaşamak, birlikte paylaşmak, birbirimize destek olmak zorundayız. Ancak bu şekilde daha güçlü bir toplum olabiliriz" dedi.


 
ÇİĞDER Başkanı, depremin ardından yapılan yardım çalışmalarına da değinerek, "Tüm sıkıntılara rağmen milletimizin dayanışma ruhu sayesinde birçok mağduriyet giderilmiş, yaralar bir nebze de olsa sarılmıştır. Ancak hala yapılması gereken çok iş var. Bizler de ÇİĞDER olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


 
Demirhan, konuşmasını depremde hayatını kaybedenlere ve geride kalanlara başsağlığı dileyerek tamamladı. Programa katılanlar, Demirhan'ın duygusal ve etkileyici konuşmasıyla bir kez daha depremin acısını hissetti ve birlik olmanın önemini bir kez daha anladılar.






 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat