Cemil Keskin ve Hüseyin Alagöz'den Kampanyaya Destek

Okunma: 3622
Sultangazi 1 Kasım 2021 15:29
Videoyu Aç Cemil Keskin ve Hüseyin Alagöz'den Kampanyaya Destek
A
a

Sultangazi AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşların öncülüğünde başlatılan " Senin de Bir Evin Olsun" kampanyasına destek verdi.

Sultangazi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Cemil Keskin ve Hüseyin Alagöz, kampanyaya destek verdiklerini açıkladı. “ Darda kalana, yolu düşene ve ihtiyacı olana yardım etmeyi seven bir milletiz” diyen Alagöz, Kış şartlarında evinden çıkarılmak zorunda bırakılan basın emekçisi hemşerimiz Oscar Melih’e katkı sunmak, Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başlatmış olduğu “Senin de Bir Evin Olsun” kampanyasına omuz vermek için bizde varız” dedi.   



Adıyaman’ın gücünün birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma olduğunu kaydeden Cemil Keskin, “ Bizler bir yumruk gibi dayanışma içerisinde olduğumuz, bir birlerimize kenetlendiğimiz sürece başaramayacağımız zorluk, aşamayacağımız engel yoktur. Bugün basın emekçisi Oscar Melih için bir araya geliriz, yarın bir başka hemşerimiz için bir arada oluruz” dedi.



Oscar Melih, katkılarından dolayı Sultangazi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Cemil Keskin ve Hüseyin Alagöz’e teşekkür etti.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat