Cemal Kızmazer, AK Parti'den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Okunma: 34559
Sultangazi 13 Aralık 2023 22:50
Videoyu Aç Cemal Kızmazer, AK Parti'den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu
A
a

Sultangazi ve Malatya'nın sevilen simalarından Cemal Kızmazer, Sultangazi Belediye Meclis Üyeliği için AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığına Aday Adaylık başvurusunda bulundu.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel yönetim seçimlerinde AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adayı olan Cemal Kızmazer, Malatya sivil toplum kuruluşlarını arkasına alarak AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığına adeta çıkartma yaptı.



AK Parti Sultangazi Gençlik Kolları Kurucularından olan Cemal Kızmazer’in Aday Adaylık Başvuru Programına Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Makom Kurucu Başkanı Aziz Damar, Başmezra Dernek Başkanı Cumali Bozbey, Sahilköy Dernek Başkanı Fatih Kanat, Ulutaş Dernek Başkanı Abuzer Hasar, Alkas Kurucak Dernek Başkanı Murat Didin, Bülent Barman ve çok sayıda Malatyalı hemşerisi katıldı.



Genç, dinamik bir yapıya sahip olan Kızmazer, çevresi tarafından çok sevilen bir kişiliğe sahip. Bugüne kadar yol arkadaşlarıyla birlikte tüm zorlukların üstesinden gelen Cemal Kızmazer, Sultangazi’ye hizmet için aday adaylık başvurusunda bulundu.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat