Çankırılı Dernekler Naci Aydoğan Başkanlığında Bir Araya Geldi

Okunma: 12990
Sultangazi 26 Kasım 2023 00:31
Videoyu Aç Çankırılı Dernekler Naci Aydoğan Başkanlığında Bir Araya Geldi
A
a

Sultangazi'de bulunan 23 Çankırı Derneği Sultangazi Çankırılılar Dernek Başkanı Naci Aydoğan, Başkanlığında bir araya geldi. Sultangazi'nin en seçkin mekanlarının başında gelen Esenbahçe Et- Mangal 'da bir araya gelen Çankırılılar birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çankırılara Hayırlı Olsun

Başkan Naci Aydoğan, Sultangazi’de 23 Çankırı ilçe ve köy derneğini bir çatı altında bir araya getirmeyi birlik ve beraberliği perçinlemeyi başardı. 23 Çankırı ilçe ve köy derneği Naci Aydoğan Başkanlığında güçlü bir Çankırı dernek yönetimi oluşturdu. 




Çok sayıda dernek başkanı ve temsilcisinin katıldığı toplantıda Çankırı kimliği ile AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suleyman Yiğitoğlu ve İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Önder Tozan’da hazır bulundu.




Sultangazi Çankırılılar Dernek Başkanı Naci Aydoğan, yaptığı açılış konuşmasında toplantıya katılan dernek yöneticilerine teşekkür ederek başladı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Aydoğan, şöyle konuştu.



AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, yaptığı konuşmada yaklaşan yerel yönetim seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Çankırılıların tercihinin her zaman doğrudan, güzelden yana olduğunu söyleyen Yiğitoğlu, bu seçimlerde Hem Sultangazi’yi hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesini almayı hedeflediklerini anlattı.



İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Önder Tozan’da yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Daha iyi bir Çankırı için var gücümüzle çalışıyoruz. Çankırılılar hayatın her anını anlamlaştırmak, güzelleştirmek için mücadele ederler. Bizlerde Çankırı Federasyonu olarak hemşehrilerimizin birlik ve beraberliği için gerekli çabayı gösterdiğimize inanıyorum. Bu toplantıyı tertipleyen Naci Aydoğan başkanıma canı gönülden teşekkür ederim” dedi.   





 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat