Çankırı Tanıtım Günlerinin Gözdesi Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir oldu

Okunma: 3535
Sultangazi 24 Ekim 2022 12:14
Videoyu Aç Çankırı Tanıtım Günlerinin Gözdesi Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir oldu
A
a

20-23 Ekim tarihleri arasında Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleşen Çankırı Tanıtım Günlerinin gözdesi Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir oldu.

Çankırı’nın tarihi, kültürü, sanatı, yöresel kıyafetleri ve eşsiz lezzetleri İstanbul’a taşındı. Çankırı’nın tanıtımının yapıldığı Maltepe Etkinlik Alanı ziyaretçi akınına uğradı. 20-23 Ekim tarihleri arasında Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen Çankırı Tanıtım Günlerinin gözdesi Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir oldu.



Çankırı’nın tüm ilçelerinin tamamının yapıldığı Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen Çankırı Tanıtım Günleri yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisinin yanı sıra Çankırı’nın yöresel lezzetleri ve atmosferi İstanbul’da yaşayan Çankırılıları memleketlerine götürdü.



Çankırı Valiliği himayesinde Çankırı Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) tarafından düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri ile Çankırı’nın zengin tarihi ve yöresel ürünleri İstanbulluların ve Çankırılı yurttaşların ilgisine sunuldu.



23 Ekim Pazar günü Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen Çankırı Tanıtım Günlerini ziyaret eden Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ve beraberindeki heyet bütün stantları gezerek etkinlik alanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu ve resmi kurumları ziyaret etti. Büyük bir coşkuyla karşılanan Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Çankırı Tanıtım Günlerinin gözdesi oldu.




















































 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat