Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş'tan Çağrı

Okunma: 9827
Sultangazi 9 Temmuz 2021 19:04
Videoyu Aç Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş'tan Çağrı
A
a

Sultangazi'nin en gözde Derneklerinin başında gelen Tüm Canbeyler Derneği yeni yerine taşındı. Sultangazi'nin sevilen ismi Abdulbaki Durmuş, başkanlığında faaliyetlerini aralıksız sürdüren Tüm Canbeyler Derneği, üyelerine en iyi hizmeti sunabilmek için kolları sıvadı.

Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, yeni yer için şunları söyledi. “ Denek yerimizi siz üyelerimizin daha fazla rahat etmesi, daha kolay ulaşması için Sultangazi 50. Yıl Mahallesi 26 olarak bilinen cadde'de Arçelik Bayisi'nin 3. katına taşımış bulunuyoruz. Dernek yönetimimiz sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışmalarını sürdürmektedir.



Derneğimizi daha ileri taşımak ve yıllarca birikimimizi daha da geliştirmek için tüm gücünü siz üyelerinden almaktadır. Ancak iki yıla yakın bir süredir dünyayı kasıp kavuran Covit-19 nedeniyle kapalı tutuğumuz, faaliyetlerimize ara verdiğimiz derneğimizi yeniden harekete geçirmek için çalışmalara başlamış bulunuyoruz. Bugüne kadar yasal zorunluluk olan aidatların toplanması konusunda siz değerli üyelerimizin sağduyusuna ve duyarlılığına güvenerek hareket ettiğimizi bilmenizi isterim.



Bu nedenle duyarlı olacağınıza ve kısa zamanda biriken aidat yükümlülüğünüzü yerine getireceğinize olan güvenle yeni yerimize taşınmış bulunuyoruz. Derneğimiz dün olduğu gibi bugünde zorda kalan, dara düşen tüm üyelerinin yanındadır. Buda duyarlı siz üyelerinin sayesinde gerçekleşecektir. Sizlere güzel ve kaliteli hizmet sunabilmek için tutuğumuz yeni yerimizin düzenlenmesi için derneğinize sahip çıkın. Maddi manevi desteğinizi esirgemeyin” dedi.
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat