Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı

Okunma: 10464
Sultangazi 11 Ocak 2016 21:10
A
a

Sultangazi Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını bir araya getirdi. Basın mensuplarını ağırlayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, demokrasinin temel taşlarından olan basının; düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu belirtti.

Sultangazi Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını biraraya getirdi. Sultangazi Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile yerel basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, çeşitli programlarda buluştukları basın mensuplarıyla özel bir günde bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.  Demokrasinin temel taşlarından olan basının, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu ifade eden Başkan Altunay, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:
“Basın, kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Bizleri dışarıdan bir göz olarak değerlendiren, eleştirileriyle bize katkı sunan yerel basınımızın çalışan gazeteciler gününü kutluyorum.”
 
Başkan Altunay, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verirken yerel basın mensuplarının sorularını  cevaplandırdı.   
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat