Cahit Altunay, Umut Öztürk'e Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Okunma: 5577
Sultangazi 12 Eylül 2022 23:07
Videoyu Aç Cahit Altunay, Umut Öztürk'e Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu
A
a

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, yakalandığı amansız hastalık sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Umut Öztürk'ün eşi için geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan Sultangazi Belediye Meclis Üyesi, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un Basın Danışmanı Umut Öztürk’e eşinin rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun temennilerini iletti.



Umut Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi. “ Allah kimseyi dostsuz, arkadaşsız bırakmasın. “İyi dostlar kötü günde belli olur” öz değişi tamda bu günümüz için sanki söylenmiş. Sağ olsun dostlarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Manevi olarak dostlarımızı yanımızda görmek, dualarını his etmek acımızı ve üzüntümüzü hafifletiyor. Yol arkadaşım Sayın Cahit Altunay nezdinde tüm gönül dostlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat