Cahit Altunay, İlhami Yıldız'ı Ziyaret Etti

Okunma: 4500
Sultangazi 30 Haziran 2022 10:53
Videoyu Aç Cahit Altunay, İlhami Yıldız'ı Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Beşyıldız Çiçekçilik işletmecisi İlhami Yıldız'ı iş yerinde ziyaret etti.

Sultangazi’nin en seçkin iş yerlerinden biri olan Beşyıldız çiçekçilikte gerçekleşen ziyarette Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Beşyıldız Çiçekçilik işletmecisi İlhami Yıldız, arasında sohbet ve görüş alışverişi şeklinde sürdü.



Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, ziyarette yaptığı konuşmada “ Biz dostlarımızı hiçbir zaman unutmayız. Elimizden geldiğince dostlarımızı zaman zaman ziyaret ederiz. Bu ilçede görev yaptığım süre içerisinde çok güzel dostluklar edindim. Allah hepsinden razı olsun. İlhami Yıldız kardeşimde bu güzel dostlarımdan biriydi. İlhami kardeşimle zaman zaman bir araya gelerek hoş sohbetler ediyoruz” dedi.



İlhami Yıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay’a teşekkür etti. Yıldız, “Değerli başkanımızın düşünceleri bizim için ilham kaynağıdır. Sayın başkanımızdan çok şeyler öğrendik. Allah ondan razı olsun” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat