Cahit Altunay, Harun Üstündağ'ı Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 2610
Sultangazi 31 Mart 2022 01:31
Videoyu Aç Cahit Altunay, Harun Üstündağ'ı Makamında Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi'nin sevilen iş adamı Tampark Dış Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Harun Üstündağ'ı makamında ziyaret etti.

“Sizleri iş yerimizde görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti” diyen Tampark Dış Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Harun Üstündağ, Belediye Başkanlığı döneminde ve şimdi de Sultangazi’ye verdiğiniz hizmet vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Bu vesileyle sizlere bir kez daha hem şahsım hem de Sultangazili kardeşlerimiz adına minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek istiyorum. Nezaman bir derdimiz, bir sorunumuz olsa bizlerin yanında yer aldınız. Zahmet edip buralara kadar geldiğiniz için sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.




Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, “ Tampark Dış Aydınlatma Aş İrfan ÜSTÜNDAĞ, Harun ÜSTÜNDAĞ ve Hakan ÜSTÜNDAĞ kardeşlerimizi Sultangazi İŞKUR Müdürümüz Cihan Kapucu ile birlikte ziyarette bulunduk. Sultangazi’de görev yaptığımız süre içerisinde çok güzel dostluklar edindik. Bu dostlarımızdan biri de Harun Üstündağ kardeşimizdir. Harun kardeşimiz yaptığı güzel işlerle Sultangazi’ye önemli katkılar sunmaktadır. Harun Üstündağ ve mesai arkadaşlarına bol kazançlar dilerken misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat