Bu Seçimlerde CHP'nin Milletvekili Adayı Av. Ali Acar Olmalı

Okunma: 11053
Sultangazi 29 Mart 2023 02:32
Videoyu Aç Bu Seçimlerde CHP'nin Milletvekili Adayı Av. Ali Acar Olmalı
A
a

Yeni Türkiye'yi inşa etme yolunda Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığında attığı cesaretli adımlarla iktidar yürüyüşünü sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) uygunluk, yeterlilik,, kifayet ve liyakat sahibi milletvekili adayları gösterirse 28 dönem milletvekili seçimlerinde beklenenin çok üstünde oy alabilir.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) doğru ve isabetli adaylarla bugüne kadar çıkardığı milletvekili sayısını beklenenin çok üstünde artırabilir. Bugüne kadar oyunu çok ta alamadığı Adıyaman, Malatya ve yakın illerin seçmeninin oyunu alabilir. İyi bir aday profiliyle hedefine ulaşabilir.



Adıyaman ve Malatya oylarının oldukça yüksek olduğu Sultangazi’de doğru bir aday tercihi oldukça önemli. Hem bu iki ilde hem de çevre illerin oyunu alabilecek tek aday kuşkusuz Av. Ali Acar’dır. Siyaset arenasında ki bilgi ve birikimi, Hak Hukuk ve adalet savunucusu, İş Adamı ve Avukatlık kimliği onu bir adım öne çıkarıyor. Adalete olan bağlılığı, özgürlüğe ve demokrasiye olan inancı ülke ve vatan sevgisi tartışmaya yer bırakmayacak kadar önemli.  



Tüm kesimlerin ve Sivil Toplum Kuruluşların desteğini arkasına alacak kapasitede bir aday olduğu için şansı oldukça yüksek. Devrimci, demokrat kişiliği, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan özelliği ile tüm kesimlerin ortak adayı olabilecek özellikte. Kimliğinden ve kişiliğinden ödün vermeyen, haksızlık karşısında eğilmeyen, halkın değer yargılarını her şeyin üstünde tutan Av. Ali Acar, tamda aranan bir Aday.


 
 
1000
icon
Aziz kara 29 Mart 2023 05:41

Şahsen tanıyorum çalışkan liyakat sahibi ve onurlu dürüst biri vekillik çok yakışır

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat