Bayram Durmuş, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Okunma: 55
Sultangazi 7 Nisan 2024 10:08
Videoyu Aç Bayram Durmuş, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı
A
a

Sevgili Sultangazi Halkı ve Değerli Vatandaşlarımız,

Bu mübarek Ramazan Bayramı'nda, sizlere ve tüm insanlığa barış, sağlık ve huzur dolu günler diliyorum. Bayramların, sevgi, dayanışma ve kardeşlik duygularımızı pekiştirdiği, bizi bir araya getiren özel zamanlar olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu bayram da, umarım, hepimiz için sevginin, barışın ve mutluluğun daha fazla yeşerdiği bir dönemin başlangıcı olur.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi kurucu meclis üyesi olarak, bu özel günlerin, toplumsal birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, farklılıklarımızın zenginlik olarak kabul edilip, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenmemize vesile olmasını diliyorum. Birlikte yaşamanın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlayalım ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmanın yollarını arayalım.
 
Bu bayram vesilesiyle, gönül köprülerimizi güçlendirelim, küskünlükleri bir kenara bırakıp, gönül almayı ve barışmayı önceliklendirelim. Hayat, paylaştıkça güzeldir ve bayramlar, işte bu paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği zamanlardır.
 
Sultangazi'mizin ve tüm ülkemizin Ramazan Bayramı'nı kutlar; bayramın, başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere, tüm dünyaya barış, sağlık ve huzur getirmesini dilerim. Bu özel günlerin, hepimize, sevdiklerimizle birlikte mutlu ve huzurlu anlar yaşatmasını temenni ederim.
 
Bayramınız kutlu olsun.
 
Sevgi ve saygılarımla,
 
Bayram Durmuş
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Kurucu Meclis Üyesi
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat