Bayram Aslan; Gümbür Gümbür Geliyor

Okunma: 2945
Sultangazi 6 Ocak 2024 23:43
Videoyu Aç Bayram Aslan; Gümbür Gümbür Geliyor
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Bayram Aslan, Aday Adaylık Başvuru sürecinden sonra alanlara indi. Modern ve yaşanılır bir Sultangazi için yola çıktığını açıklayan Aslan, Sultangazi'nin çehresini değiştirmek, Sultangazi'nin değerine değer katmak için adayım" dedi.

Aday Adaylık Başvurusunun ardından birçok Sivil Toplum Kuruluşu ve esnafı ziyaret eden Aslan, “ Biz Sultangazi halkının derdiyle dertlenen, sevincine ve mutluluğuna ortak olan sosyal Belediyecilik anlayışını Türkiye’nin dört bir tarafına yaymaya çalışan ilerici demokrat, aydın bir anlayışın fertleriyiz ”dedi.


 
Hiçbir zaman kimseyi ötekileştirmeyen, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmayan, Kürt, Türk, Laz, Çerkez diye kimseyi ayrıştırmayan anlayışın temsilcileriyiz. Biz kardeşlikten, dostluktan, barıştan, yana tavır alanlardanız. Sultangazi’de kardeşliği tesis etmek, dostlukları pekiştirmek için ne gerekiyorsa yapmanın mücadelesini vereceğiz.  


 
Fakire, fukaraya kol kanat gerecek, onlara kucak açacak, dula, öksüze, yetime sahip çıkacak bir belediyecilik anlayışını Sultangazi’de hayata geçirmek “ Başlamak için değil Başarmak için” geliyoruz. Halkına eziyet eden anlayışları tarihin çöp tenekesine atmak için geliyoruz. Sevginin, hoşgörünün hakkaniyetin ve haklılığın kazandığı bir belediye anlayışını hâkim kılmak için geliyoruz” dedi.  
 
 
1000
icon
Dila Aslan 14 Ocak 2024 20:21

Canim amcacim basarilarin daim olsun. Caban gayretin ve azminle bu engelleri de asacagina inancimiz tam.ilerlemis oldugun bu yolda sans hep seninle olsun..

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat