Başkan Yasin Kul, Gençlik Kolları Başkanı Cafer Akman ve Kurmaylarıyla Görüştü

Okunma: 6458
Sultangazi 16 Ağustos 2022 02:50
Videoyu Aç Başkan Yasin Kul, Gençlik Kolları Başkanı Cafer Akman ve Kurmaylarıyla Görüştü
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, resmi olmasa da seçim sürecini başlattı. Tek tek ilçe komisyon başkanları, ilçe başkan yardımcılarıyla bir araya gelen Kul, son olarak Gençlik Kolları Başkanı Cafer Akman ve yönetimiyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığında gerçekleşen istişare toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, seçim çalışmalarında gençlik kollarının önemine vurgu yaptı.  



Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden itibaren gençlere önem verdiğini vurgulayan Başkan Yasin Kul, “ Gençler bizim için çok değerlidir. Gençler geleceğimizin teminatıdır. Geleceğin Cumhurbaşkanı, Belediye Başkanı, Bakanları, Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları siz gençlerden oluşacaktır. Ülkemizin en önemli kurumları sizlerin elinden şekillenecektir. Bu ülkenin pırıl pırıl gençleri olan sizler geleceğe yön vereceksiniz. Şimdiden kendinizi bunlara hazırlamalısınız. Siyasette önemli yerlere gelmek istiyorsanız çok çalışmalısınız. Özverili ve çalışkan olmalısınız” dedi.   



Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Cafer Akman. İstişare toplatışında şunları söyledi. “ Alın teri dökerek, mücadeleci bir tavır sergileyerek bir yerlere gelebileceğimizi biliyoruz. Yeniden Refah Partisinin gençlere verdiği önemin farkındayız. Bu saflara katıldığımız günden bu yana öz güvenimiz daha fazla artı. Şimdi geleceğe daha fazla bir umutla bakıyoruz. İyi ki Yeniden Refah Partisi gençlik kollarındaki yerimizi almışız” dedi.  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat