Başkan Yasin Kul; "Sultangazi'de Refah Var"

Okunma: 6385
Sultangazi 30 Ağustos 2022 22:53
Videoyu Aç Başkan Yasin Kul; "Sultangazi'de Refah Var"
A
a

Uğurmumcu Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilat Başkanı Ensar Acar ve komisyon üyeleri vatandaşın derdiyle dertlendi.

Dur durak bilmeden Sultagazi’nin bütün mahallelerinde esnaf ve ev ziyareti gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığının bugün ki adresi Uğurmumcu Mahallesi oldu. Teşkilat Başkanı Ensar Acar öncülüğünde esnaf ziyareti gerçekleştiren komisyon üyeleri vatandaştan büyük övgü aldı.



Seçimden Seçime Değil Sürekli Halkın İçerisindeyiz

Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden itibaren yönünü halka dönen Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ve öğrencileri, halkla bütünleşmeyi, halkın derdiyle dertlenmeyi sevinçlerine ortak olmayı kendine ilke edindi. Saha çalışmalarına çok önem veren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı her gün farklı bir mahallede esnaf ve halk buluşmaları gerçekleştiriyor.



İlçe Başkanı Yasin Kul Teşkilat Mensuplarına Teşekkür Etti

Bir birinden güzel performans sergileyen esnaf ve halk buluşmalarında büyük ses getiren teşkilat mensuplarını kutlayan onların emeğine özverili çalışmalarını takdir eden Kul,  “Uğurmumcu mahallemizde Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, İlçe Teşkilat başkanımız Ensar Acar ve komisyon üyelerini tebrik ederim. Refah güneşinin doğuşunu müjdeleyen tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat