Başkan Av. Ali Acar'dan İYİ Parti Kongresine 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Okunma: 5148
Sultangazi 21 Kasım 2022 11:42
Videoyu Aç Başkan Av. Ali Acar'dan İYİ Parti Kongresine 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
A
a

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Bir önceki dönem Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar, beraberindeki heyet ile birlikte İyi Parti 3. Olağan Kongresinde seçilerek yeniden görev alan İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sinan Taşkın'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Bir önceki dönem Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar ve beraberindeki Cumhuriyet Halk Partisi Bir önceki dönem Sultangazi Belediye meclis Üyesi İsmail Akkaya ile birlikte, Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde gerçekleşen İYİ Parti’nin 3. Olağan Kongresinde seçilerek yeniden İlçe Başkanı görevine gelen Sinan Taşkın’ı kongrenin yapıldığı salonda ziyaret etti. Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Av. Ali Acar, yeni seçilen yönetime de başarılar diledi.


 
Başkan Av. Ali Acar İYİ Parti Sultangazi İlçe kongresinin ardından şöyle konuştu. “ Mevcut iktidar artık Türkiye’yi yönetemiyor. Millet bir umut kapısı bir çıkar yol arıyor. Bu durumda bizlere de çok iş düşüyor. Tüm irademizle haksızlıkların, adaletsizliklerin karşısında dimdik durarak iktidara yürümeliyiz. İttifak ortağımız iyi parti ile daha önce olduğundan daha fazla çalışmak, daha çok insana dokunmak, daha emin adımlarla yürümek zorundayız. Millet İttifakı olarak çok iyi bilmekteyiz ki Türkiye bu değişime, bizlere bu görevi vermeye hazır. Milletimizin beklentilerine karşılık verebilmek adına, sandığa ne zaman gidileceğinin bir önemi olmaksızın, koşulların el verdiği kadar, var gücümüzle çalışacağız. Koordineli biçimde hareket edip, omuz omuza durarak iktidar yürüyüşümüzü sürdüreceğiz" dedi.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat