Başkan Av. Ali Acar, Hacı Mustafa Saltaş'ın Cenaze Törenine Katıldı

Okunma: 1631
Sultangazi 28 Aralık 2023 06:32
Videoyu Aç Başkan Av. Ali Acar, Hacı Mustafa Saltaş'ın Cenaze Törenine Katıldı
A
a

Sultangazi'de hayatını kaybeden Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Nihat Saltaş'ın akrabası Hacı Mustafa Saltaş, Yavuz Sultan Selim Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreni öncesinde Esentepe Mahallesinde ki evinin önünde helallik alınan Sultangazi’nin sevilen ismi Hacı Mustafa Saltaş’ın, cenazesi daha sonra Yavuz Sultan Selim Camiine getirildi. Kalabalık bir kitlenin katıldığı cenaze töreni öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı. 


 
Cenaze törenine Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı ve Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Cenaze töreni sonrası bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar şunları söyledi. “Halkımızın acılarını paylaşarak hafifletmeye çalışıyoruz. Görüldüğü üzere binlerce hemşerimizin katıldığı cenaze töreniyle köylülerimizi son yolculuğunda yalnız bırakmıyoruz. Allah cenaze törenine katılan her kesten razı olsun. Merhuma Allahtan rahmet diliyorum. Akrabalarına yakınlarına ve dostlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.




 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat