Başkan Av. Abdurrahman Dursun'a İlk Destek Osman Şeker'den Geldi

Okunma: 14876
Sultangazi 5 Kasım 2023 19:51
Videoyu Aç Başkan Av. Abdurrahman Dursun'a İlk Destek Osman Şeker'den Geldi
A
a

AK Parti tarafından Sultangazi Belediye Başkan Adayı gösterilecek Av. Abdurrahman Dursun'a ilk destek Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı, Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Osman Şeker'den geldi. Şeker "Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi'ye, Sultangazi Av. Abdurrahman Dursun'a çok yakışıyor" dedi.

Sultangazi’de yaptığı bir birinden değerli projelerle adından sıkça söz ettiren, ayrım yapmadan tüm çevrelere aynı derecede hizmet götüren, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’u sivil toplum kuruluşu olarak canı gönülden destekliyoruz. Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı, Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı olarak Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun’u ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı canı gönülden kutluyorum. 2024 yerel yönetim seçimlerinden AK Parti’miz tarafından Sultangazi Belediye Başkan Adayı olarak yeniden gösterilmesini destekliyorum” dedi.


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un Sultangazi için bir şans olduğunu söyleyen Şeker, şunları söyledi. “ Beş yıla yakın bir süredir görevde olan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ayrım yapmadan herkesi ve her kesimi eşit derecede kucakladı. Vatandaşın acılarını ve sevinçlerini paylaştı. Sevgi ve hoşgörü felsefesinden taviz vermedi. Bundan dolayı Av. Abdurrahman Dursun’un bir dönem daha Sultangazi Belediye Başkanı olarak görmek istediğimi açık bir dille ifade ediyor ve destekliyorum” dedi.
 
1000
icon
EndokriN 5 Kasım 2023 21:33

Aynnn hacker a katiliom bence gitsin bu şahsiyet.

0 2 Cevap Yaz
HackerLan 5 Kasım 2023 21:32

Bence gerek yok bu kadar kaldığı yeter. Yenilik şart.

0 2 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat