Başkan Av. Abdurrahman Dursun, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Okunma: 5327
Sultangazi 28 Ekim 2023 14:03
Videoyu Aç Başkan Av. Abdurrahman Dursun, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 50. Yıl Mahallesi esnafını ziyaret etti, Esnafın sorununu ve beklentilerini dinleyen Başkan Dursun’a Umut Öztürk, İmdat Kamacı ve diğer meclis üyeleri eşlik etti.

Geleneksel hale getirdiği Yöresel Ürün Günleri ve düzenlediği esnaf ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 50. Yıl Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek hem sohbet etti, hem de talepleri dinledi.


 
Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Dursun, Sultangazi’de yapılan hizmetlerle büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini söyledi. Esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Dursun, alışveriş yapan halkla da sohbet ederek sorunlarını dinledi çözümler üretti.


 
İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Dursun, Sultangazi Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi. Belediye hizmetlerini samimi bir sohbet havasında esnaflara anlatan Dursun, “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. En büyük çöp ve kiralama ihalesini iptal ettiğimizi 54 son model yeni çöp aracını Sultangazi Belediyemize kazandırdığımızı, 26 yeni otobüsü belediyemizin öz kaynaklarıyla satın aldığımızı, yeni ambulanslar alarak sağlık sorununa önemli katkılar sunduğumuzu, gençlik ve kadın merkezleriyle yeni ufuklar açtığımızı, kültür merkezleri, kütüphanelerle yeni mevziler kazandığımızı, en büyük yeşil alanlarla adımızdan söz ettirdiğimizi anlattık. 




Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Sultangazi’mize hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak, talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.






 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat