Başkan Abdulbaki Durmuş, Hemşerilerinin Mutluluğuna Ortak Oluyor

Okunma: 2893
Sultangazi 30 Eylül 2021 13:06
Videoyu Aç Başkan Abdulbaki Durmuş, Hemşerilerinin Mutluluğuna Ortak Oluyor
A
a

Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, hafta sonu gerçekleşen düğün ve taziye cemiyetlerine katılarak hemşerilerin mutluluğuna ve acılarına ortak oluyor.

Halkın Sivil Toplum Kuruluşu olma şiarıyla çalışmalarını sürdüren, Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, bir yanda hafta sonu gerçekleşen düğün davetlerine katılırken, diğer taraftan verilen taziyelere katılıyor. Adıyamanlı vatandaşların iyi ve kötü gününde daima yanında olan Durmuş, hemşerilerine destek olmak için gece gündüz demeden çalışıyor.



Hiçbir ayrım yapmadan sorunu ve derdi olan vatandaşların yaralarını sarmaya çalışan Durmuş, Sivil Toplum Kuruluşu olarak mazlumun yanında durmaya özen gösteriyor. Yeni dernek lokalinde birçok sivil toplum kuruluşunun yanı sıra siyasi parti temsilcilerini de ağırlayan Abdulbaki Durmuş, herkese ve her kesime aynı mesafede olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Durmuş, “ Bizim tek derdimiz hemşerilerimizin sevinçlerine de üzüntülerine de ortak olmak. Bunun için mücadele ediyoruz. Hemşerilerimizin sorununu kendi sorunumuz kabul ettiğimiz için çözüm yolları arıyoruz. Çok şükür bugüne kadar gelen sorunların üstesinden geldik. Gelmeye de devam edeceğiz” dedi.   
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat