Aysun ve Ramazan Uçar'ın Nikâh Şahitliğini Mehmet Doğan ve Hüseyin Kurkut Yaptı

Okunma: 5084
Sultangazi 21 Ekim 2022 19:49
Videoyu Aç Aysun ve Ramazan Uçar'ın Nikâh Şahitliğini Mehmet Doğan ve Hüseyin Kurkut Yaptı
A
a

Sultangazi'nin sevilen isimleri Aysun Yağmur ve Ramazan Uçar'ın nikâhları Sultangazi Belediyesi Menekşe nikâh salonunda gerçekleşti. Genç çiftin nikâh şahitliğini Adıyaman Sanayici ve iş Adamları Dernek (ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan ve Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut Yaptı.

Sultangazi Belediyesine resmi nikâh başvurusunda bulunan genç çiftin nikâhı Sultangazi Belediyesi nikâh memuru tarafından kıyıldı. Nikâh merasimi Sultangazi Belediyesi Menekşe Nikâh salonunda gerçekleştirildi. Nikâh memuru nikâh merasiminde çiftlerde evlilikleri boyunca bulunması gereken özellikler, yerine getirilmesi gereken karşılıklı sorumlulukları konusunda nasihatte bulundu. Nikâh memuru daha sonra evlilik cüzdanlarını genç çifte takdim etti.


 
Nikâh şahitliğini yapan Adıyaman Sanayici ve iş Adamları Dernek (ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan ve Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut genç çifte şunları söyledi. “ Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir evlilik diliyoruz. Allah sizleri bir ömür boyu mutlu etsin. Rabbim hayırlı ve mübarek eylesin ” ifadelerini kullanandılar.  


 
Damadın Ağabeyi Oscar Melih nikâh sonrası şunları söyledi. “ En mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan kardeşlerimin nikâh şahitliğini üstlenen Adıyaman Sanayici ve iş Adamları Dernek (ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan ve Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut’a sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.    


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat