Aysel Kırtay, Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu

Okunma: 22199
Sultangazi 4 Şubat 2024 23:55
Videoyu Aç Aysel Kırtay, Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu
A
a

AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Aysel Kırtay, Sultangazi Giresunlular Derneği'nde düzenlenen kahvaltı programında kadınlarla bir araya geldi. Renkli ve samimi bir atmosferde geçen buluşmada, Kırtay, kadın seçmenlerle etkili iletişim kurarak toplumsal dayanışma ve kadın hakları konularına vurgu yaptı.




Kadınların Gücüne Vurgu

 
Kahvaltı programında konuşan Aysel Kırtay, "Bugün burada kadınlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Kadınlarımız toplumumuzun temel direği ve gücüdür. Onların katılımı ve etkisi, toplumun her alanında hissediliyor. Ben de bu yolda, Sultangazi'deki kadınlarımızın sorunlarını dinlemek, onların sesi olmak ve birlikte çözümler üretmek için bu adımı attım" dedi.


 
Toplumsal Projeler ve İlgi Çekici Sohbetler
 
Kahvaltı boyunca Aysel Kırtay, katılımcılara belediye meclis üyeliği için önerdiği toplumsal projeleri anlattı. Eğitimden sağlığa, çevre düzenlemesinden kadın istihdamına kadar geniş bir yelpazede konuları ele aldı. Kadınlar arasında oluşturduğu samimi ortamda, hem soruları yanıtladı hem de ilgi çekici sohbetlere katıldı.


 
Dostluk ve Başarılar
 
Sultangazi Giresunlular Derneği'nde gerçekleşen kahvaltı programında, Aysel Kırtay'a destek veren dostları, ona çıktığı bu ulvi yolda başarılar diledi. Bir araya gelen kadınlar, toplumsal meseleleri konuşarak, dayanışma içinde olmanın önemine vurgu yaptı.













 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat