Aysel Elmas, Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Okunma: 4170
Sultangazi 3 Aralık 2023 02:17
Videoyu Aç Aysel Elmas, Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi ilçesi ilk kadın belediye başkan aday adayı Aysel Elmas, oldu. Sevginin ve dostluğun temsilcisi olan Elmas, Tüm Halkı kucaklamaya hazırlanıyor. Alevi, Sunni, Laz, Çerkez, Kürt, Türk ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan Elmas, 2024 Sultangazi Belediye Başkan koltuğuna aday.

“Sultangazi’ye kadın eli değecek” sloganı ile yola çıkan “ Aysel Elmas, başvuru formunu, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığına teslim etti.



Bu çıkışıyla Sultangazi’de büyük yankı uyandıran Elmas, yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerinde topladı. Aysel Elmas, aday adaylık başvurusu sonrası şunları söyledi. “Öncelikle Sultangazi halkını saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Modern bir Sultangazi için kolları sıvadım. Yaşanılır bir Sultangazi’nin kadın eline ihtiyacının olduğunun farkındayım. Ayrım yapmadan Alevi, Sunni, Laz, Çerkez, Kürt Türk herkesi kucaklamaya İlçeme hizmet etmeye hazırım. Allah’ın izni Sultangazili vatandaşlarımın desteğiyle bu göreve talibim” dedi.



Demokrasi ve özgürlüklere susamış bir halkın evlatları olarak, önümüzdeki yerel yönetim seçimlerinde halkın iktidarını, kurmaya.  Sultangazililerin özlemi olan yerel yönetim seçimlerinde Sultangazi Belediye Başkanlığına talibim. Yaşanılır bir Sultangazi için kolları sıvadım. Önümüzdeki engelleri yıka yıka geliyoruz. Davanın adamı, yol arkadaşlarımın yoldaşı Sultangazi’ninin sevdalısı olarak geliyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat