Av. Ali Acar ve İsmail Akkaya'dan 50. Yıl Şark Sofrasına Hayırlı Olsun Ziyaretti

Okunma: 5900
Sultangazi 25 Eylül 2023 19:55
Videoyu Aç Av. Ali Acar ve İsmail Akkaya'dan 50. Yıl Şark Sofrasına Hayırlı Olsun Ziyaretti
A
a

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon Genel Başkanı Av. Ali Acar ve beraberindeki Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon Genel Başkan Vekili İsmail Akkaya, geçtiğimiz gün güçlerini birleştiren Şükrü Kurkut ve Osman Yusuf Görgülü'yü iş yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Şükrü Kurkut’un işlettiği Saray Şark Sofrası, Osman Yusuf Görgülü’nün işlettiği 50. Yıl Şark sofrasıyla güçlerini birleştirdi. Kurkut’un ve Görgülü’nün dostalar akın akın hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiriyor. Damak zevkinin adresi olan 50. Yıl Şark sofrası bu nezih mekanda konuklarını ağırlamaya devam ediyor.



Av. Ali Acar, Muhteşem Bir Tat

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon Genel Başkanı Av. Ali Acar, 50. Yıl Şark sofrasında tadımlık olarak yediği kebap ve pide çeşitlerini çok beğendiğini söyledi. “ Acar, hijyen ve kalitenin buluştuğu adres olarak gördüğümüz 50. Şark sofrasında kebap yemenin ayrıcalığını yaşadık. Ustalarımızın, kalifiye çalışanların ve işletme sahiplerinin eline koluna sağlık. Yediğimiz kebap ve pide çeşitleri tamda damak zevkimize uygun. Tüm dostlarımıza tavsiye ediyoruz” dedi.



Şükrü Kurkut ve Osman Yusuf Görgülü Sizleri Ağırlamak Bizlere Mutluluk Verir

50. Yıl Şark Sofrası ortakları Şükrü Kurkut ve Osman Yusuf Görgülü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon Genel Başkanı Av. Ali Acar ve beraberindeki Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon Genel Başkan Vekili İsmail Akkaya’yı mekanımızda ağırlamak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendilerine çok çok teşekkür ederiz” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat