Av. Ali Acar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Nemrut Dağına Çıktı

Okunma: 2262
Sultangazi 5 Ekim 2022 17:26
Videoyu Aç Av. Ali Acar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Nemrut Dağına Çıktı
A
a

Adıyaman'da bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nemrut Dağına çıktı. Komagene Krallığı'na ait dev heykeller karşısında büyülenen Yavaş, bu eşsiz anı ölümsüzleştirmek için bol bol resim çektirdi.



Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman’da bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Dutdere, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gerger İlçe Başkanı Aziz Acar ve Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, 2 bin 600 metre yüksekliğindeki Nemrut Dağına çıktı.



Nemrut Dağı'nın doğu ve batı terasında bulunan heykellerin önünde fotoğraf çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve beraberindeki heyet neşeli bir gün geçirdi. Nemrut dağının güzelliği karşısında büyülendiğini İfade eden Yavaş, “zorlu tırmanışa değen bir manzarayla karşı karşıyayız” dedi.



Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar’ın da katıldığı gezide şunları söyledi. “ Bilindiği üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’nın konuğu olarak Kahta ilçemizi ziyaret etmiştir. Kahta Belediye Başkanımız Sayın Turanlı, İlimizin kültürel ve tarihi mekanlarını tanıtmak amacıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve beraberindeki heyeti Nemrut Dağına çıkarttı. Bizde bu heyet içerisinde yer alarak Mansur Başkanımıza refakat ettik. Güzel bir gündü tüm yorgunluklara değdiğini düşünüyorum. Mansur Başkan’da çok memnun kaldı. Ben bu gezide emeği geçen başta Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Dutdere, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gerger İlçe Başkanı Aziz Acar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.








 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat