Av. Ali Acar'ın Başlattığı Muhtarlar Ziyaretinde Sona Gelindi

Okunma: 17220
Sultangazi 15 Aralık 2023 01:13
Videoyu Aç Av. Ali Acar'ın Başlattığı Muhtarlar Ziyaretinde Sona Gelindi
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adaya Adayı Av. Ali Acar, 15 Mahallesi'nde başlatmış olduğu muhtar ziyaretlerinin sonuna geldi.

Nezaket ziyareti anlamında başlattığı ziyaret trafiğinin sonuna gelen Av. Ali Acar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de başlayan Aday Adaylık sürecinin henüz tamamlanmadığını söyleyerek şunları söyledi. “ Partimizde henüz aday belirlenmediği için iki gündür gerçekleştirdiğimiz muhtar ziyaretleri dostane ziyaretlerdir. Partimizin yetkili kurumları bize adaylık verirse o zaman yeniden muhtar ziyaretleri yaparak Mahallelerimizin sorunlarını muhtarlarımızla birlikte masaya yatıracağız. Şu an gerçekleştirdiğimiz ziyaret sadece ve sadece dostane bir ziyarettir” dedi.




İlk Durak Malkoçoğlu Muhtarlığı

Av. Ali Acar’ın bugünkü programı Maloçoğlu Mahalle Muhtarı Ali Erzen ile başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adaya Adayı Av. Ali Acar,  Ali Erzen’im makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir havada başlayan ziyarette hoş sohbetler edildi.
Malkoçoğlu Mahalle Muhtarı Ali Erzen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adaya Adayı Av. Ali Acar’a nazik ziyarettin den dolayı teşekkür” etti.



İkinci Ziyaret, Cebeci Muhtarlığı

Acar’ın ikinci durağı Sultangazi’nin en büyük mahallelerinden biri olan Cebeci Mahalle Muhtarı Muhammet Ayşan, oldu. Yaklaşık 30 dakika süren ziyarette taraflar bir birine başarılar diledi. Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde halkın tercihinin nasıl olduğu masaya yatırıldı. Vatandaşın yerel yönetim seçimlerinde nelere dikkat ettiği tartışıldı.



Üçüncü Ziyaret Tek Kadın Muhtar Çiğdem Özkan’a

Sultangazi’nin tek kadın muhtarı Çiğdem Özkan’ı makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adaya Adayı Av. Ali Acar, Çiğdem Özkana yerel yönetim seçimlerinde başarılar diledi. Bu ziyaretin dostane bir ziyaret olduğunun altını çizen Av. Ali Acar, Aday gösterilmesi halinde ziyaretlerini yeni baştan gerçekleştireceğini ifade etti.



Beşinci Ziyaret Merkez Habipler Muhtarlığına

Merkez Habipler Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden Av. Ali Acar, Mahalle Muhtarı Sabri Kaya ile uzun süre sohbet etti. Gündem ile ilgili sohbet eden Acar, bir dönem daha muhtar adayı olacağını ifade eden Kaya’ya başarılar diledi.



Altıncı Ziyaret Yayla Mahallesi’ne

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adaya Adayı Av. Ali Acar, Yayla Mahallesi Muhtarı Hasan Mutlu’yu makamında ziyaret etti. Önümüzdeki yerel yönetim seçimlerinde tekrardan aday olmayacağını ifade eden Mutlu, “şimdi söz sırası gençlere” dedi.



Yedinci Ziyaret İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Karcıoğlun’a

İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden Av. Ali Acar, Sultangazi ile ilgili genel bir değerlendirme yaptı. “Sultangazi’ye kazandırılacak her eser Sultangazililerin ortak değeri olmalı. Sultangazi’nin marka değerine değer katmalı. Halka danışmadan yapılan eserler halk tarafından kabul görmediği için atıl durumda kalıyor” dedi.



Yedinci Ziyaret Uğurmumcu Mahalle Muhtarı Mehmet Ay’a

Son ziyaret Uğurmumcu Mahalle Muhtarı Mehmet Ay’a gerçekleştirildi. Mehmet Ay’da bu dönem muhtar adayı olmayacağını söyleyerek, bu dönem aday olacak arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.


Günü dolu dolu geçiren, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adaya Adayı Av. Ali Acar, “ Halka dokunmadan, halkın derdini sorununu dinlemeden doğru çözüm yolları bulmak imkânsız. Bizim Belediye Başkanlık dönemimizde ortak akılla hareket edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” dedi. 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat