Av. Ali Acar'dan DİSK'in 'Vergide Adalet' Eylemine Destek

Okunma: 5288
Sultangazi 26 Aralık 2023 00:32
Videoyu Aç  Av. Ali Acar'dan DİSK'in 'Vergide Adalet' Eylemine Destek
A
a

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) İşçilerinin Beşiktaş Meydandaki 'vergide adaletin sağlanması' eylemine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar'dan destek.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) İşçilerinin Beşiktaş Meydandaki ‘vergide adaletin sağlanması’ eylemine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’dan destek.



 Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK)’in İstanbul'da Beşiktaş Meydanı'nda bir araya gelen sendika üyeleri, bir süre slogan attı.



DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, basın açıklamasında, gelirde ve vergide adalet istediklerini söyledi. DİSK başkanı, İnsanca yaşayacak ücret için alanlarda, meydanlarda, sokaklarda olduklarını dile getirdi.



Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK)’in eylemine destek veren ve işçilerle omuz omuza olduğunu bildiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, ‘vergide adalet isliyoruz’ söyleminin tam da yerinde bir söylem olduğunu söyledi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat