Av. Ali Acar'dan Bir Önceki Dönem Meclis Üyelerine Ziyaret

Okunma: 18924
Sultangazi 11 Aralık 2023 23:59
Videoyu Aç Av. Ali Acar'dan Bir Önceki Dönem Meclis Üyelerine Ziyaret
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, 2014 yılında CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı olduğu dönemde meclis üyesi seçilen belediye meclis üyelerini ziyaret ederek ahde vefa örneğinin en güzelini sergiledi.

İlk olarak bir önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Doğan Olgun’u ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Ali Acar, gündem ile ilgili değerlendirmede bulundu. “ Bu dönem daha tecrübeli ve deneyimli olduğunu anlatan Acar, Partim uygun görür beni aday gösterirse Sultangazi Belediye Başkanlığını alabilirim, sokakta, alanda bunun ışığını görüyorum” dedi.



Doğan Olgun ise şunları söyledi. “ Ben değil biz olmayı başardığımız an birçok engeli aşmış sayılırız. Bizim emeğimiz ve gayretimiz biz olmak içindir. Evet sokakta, alanda bize çok iyi bir yaklaşım var. bende bunu görüyorum. El ele kol kola verirsek mutlaka ipi göğüsleyeceğiz. Yeterki bunu başaralım” dedi.



Son olarak İsmet Elması makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Ali Acar, şunları söyledi. “ İyi ve kötü günde hep birlikte olduk. Sevincimizi en güzel şekilde paylaşırken hüznümüzü ortaklaşarak hafiflettik. Yıllar geçse de dostluğumuza kardeşliğimize ve yoldaşlığımıza leke sürmedik. Hep onurlu ve başı dik bir mücadele örneği sergiledik. Bundan sonrada hep böyle olacak. Önümüzde çetin fakat imkansız olmayan bir yerel yönetim seçimi var. Doğru zaman ve doğru adayla yola çıkılırsa bu seçim alınabilir.  Bundan dolayı duygusallığa gerek yok. Hangi aday bir oy fazla getirirse, hangi aday burada dengeyi terazide tutabilirse, hangi aday farklılıkları zenginliğe çevirirse o kişi aday olmalıdır” dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Meclis Üyesi İsmet Elmas ve beraberindeki Yüksel Elması, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Ali Acar’ı ağırlamaktan şeref duyduk. Birlikte yol yürümekten mutluluk duyuyoruz. Ancak bilindiği üzere bizim ailemizden de Aysel Elmas CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı, iki canımızda bizler açısından çok değerli. İkisinin de yolu açık olsun” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat