Av. Ali Acar, Sultangazi Spor Kulübünü Ziyaret Etti

Okunma: 516
Sultangazi 22 Aralık 2023 10:30
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Sultangazi Spor Kulübünü Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Sultangazi Spor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Osman Cengiz'i makamında ziyaret eden Av. Ali Acar, kulüp hakkında bilgi aldı.



Daha sonra Kulüp lokalinde kısa bir selamlama konuşması yapan Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP )  Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, henüz CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi. “ Henüz Aday Adayı olduğumuz için burada uzun uzadiye bir konuşma yapmayı doğru bulmuyorum. Ancak amatör spor kulüplerin hangi zorluklarla karşılaştığını biliyorum. Partim uygun görür beni aday gösterirse o zaman yeniden kulübünüze gelerek sizlerle uzun uza diye bir sohbet ederek sorunlarınızı dinleyeceğim. Çözüm önerilerimizi masaya yatıracağız” dedi.



Sultangazi Spor Kulübü Başkanı Osman Cengiz ise şunları söyledi. “ Öncelikle hoş geldiniz safalar getirdiniz. Biz bu ilçenin spor kulübüyüz. Siyasi partiler arasında ayrım yapmayan, kimseyi dışlatamayana bir kurumuz. Hem yönetimimizde, hem de üyelerimiz arasında her düşünce ve görüşten dostlarımız var. bizim kapımız herkese açıktır. Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyorum” dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP )  Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, daha sonra Sultangazi Spor Kulübüne üye oldu. Av. Ali Acar artık Sultangazi Spor Kulübünün bir üyesidir.










 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat